כלומר אפשר לקנות לו על סמך שיסע בזה רק לידי/ליד בעלי? (הוא בכור...אין אחים גדולים..)אם הוא נוסע רק ליד אמא או אחות גדולה, למה לא?
הילדים שלי נוסעים ויש כללים ברורים, אין על הכביש, אין בלי שמירה, אין ואין
אבל עדין מאושרים וחוגגים בגינות הקטנטנות של בני ברק![]()
במוקדם או המאוחרכלומר אפשר לקנות לו על סמך שיסע בזה רק לידי/ליד בעלי? (הוא בכור...אין אחים גדולים..)
זה ישים הכלל הזה? לא יהיה לו קשה אם הוא ירצה ליסוע ולא יהיה אף אחד פנוי להתלוות ליורש העצר הקטן? עדיף לקנות על סמך התנאי הזה? או שעדיף לא להעמיד אותו בנסיון...?![]()
כן, יש לו בימבהיש לו בימבה עכשיו? קורקינט?
ברור שכן?מה אתם אומרים?
ברור שאני איתו, מה השאלה בכלל? אבל מפחיד אותי כשהוא על האופניים לבד, גם אם אני צופה בו מרחוקחלד בגיל הזה לא אמור להסתובב לבד, הוא הולך עם אמא לגינה, ואמא יושבת על הספסל וצופה בו, אחרי שכמובן הזהירה מה הגבולות שאסור לצאת.
כשעוברים כביש הילד יורד מהאופניים.
זה חשש שיעבור למה לא לקנות לו אופנייםברור שאני איתו, מה השאלה בכלל? אבל מפחיד אותי כשהוא על האופניים לבד, גם אם אני צופה בו מרחוק
אני אתן לך דוגמא, הרבה פעמים אנחנו יוצאים בערב אני ובעלי והילד שלי על הבימבה לידינו או קצת מתקדם, וזה בסדר כי זה רק בימבה , אבל אם יהיה לו אופניים והוא יהיה קצת רחוק יכול ליפול וכו, זה יותר מלחיץ מאשר ליפול מבימבה ,
בעלי לא מפחד בכלל , אין לו בעיה שנקנה לילד אופניים , אבל אני קצת חוששת...
פחות רוצה את זה על הילד שלי....וחוץ שבע יפול צדיק וקם
כן, יש לו בימבה
כנראה הילד שלכם מ-א-ו-ד עדיןברור שאני איתו, מה השאלה בכלל? אבל מפחיד אותי כשהוא על האופניים לבד, גם אם אני צופה בו מרחוק
אני אתן לך דוגמא, הרבה פעמים אנחנו יוצאים בערב אני ובעלי והילד שלי על הבימבה לידינו או קצת מתקדם, וזה בסדר כי זה רק בימבה , אבל אם יהיה לו אופניים והוא יהיה קצת רחוק יכול ליפול וכו, זה יותר מלחיץ מאשר ליפול מבימבה ,
בעלי לא מפחד בכלל , אין לו בעיה שנקנה לילד אופניים , אבל אני קצת חוששת...
נכון....כנראה הילד שלכם מ-א-ו-ד עדין![]()
כנראה...אבל ההורים שלהם פחות...ילדים מנוסים בליפול ולקום![]()
אז אולי שיתמקד קודם בלהרגיע את האמא....בעלי לא מפחד בכלל , אין לו בעיה שנקנה לילד אופניים , אבל אני קצת חוששת...
זה חובה גם בלי שחוששים.אם את בכל אופן עדיין חוששת , את יכולה בשביל השקט הנפשי שלך לקנות לו קסדה , כמו שהציעה
@BIZZARC- עשירה
בגיל 3? על אופניים עם גלגלי עזר?זה חובה גם בלי שחוששים.
![]()
לא יודעת מה החוק אומר,בגיל 3? על אופניים עם גלגלי עזר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים