אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה הבעיה? הטיטול ריק...זה אמיתי? הזוייייי
מה הבעיה? הטיטול ריק...זה אמיתי? הזוייייי
הופץ ברשת הסרטון המלא, הם עלו לאוטובוס ללא מסכות ודרשו מהם לרדת וזה הפתרון שהם מצאו....
מה הבעיה? הטיטול ריק...![]()
חילול השםהופץ ברשת הסרטון המלא, הם עלו לאוטובוס ללא מסכות ודרשו מהם לרדת וזה הפתרון שהם מצאו....
????????????????????????????????????????????????????????חילול השם
שניהם????????????????????????????????????????????????????????
מה חילול העליה בלי מסכה או הפיתרון?
בפעם הראשונה?אולי כעת חתנים ילכו לאדמו"ר שילביש את המסיכה בפעם הראשונה,![]()
חילול השם של מי???חילול השם
כשחרדי מתנהג בצורה מוזרה זה חילול השםחילול השם של מי???
זה כתוב ברמב''ם בשולחן ערוך? היכן..???כשחרדי מתנהג בצורה מוזרה זה חילול השם
(בעיני. ואל תפתחו לי עכשיו ספרים ותצטטו הלכות מדויקות. מבחינתי כל אדם מייצג בהתנהגותו את המגזר שממנו הוא מגיע, והתמונה הזו "עושה בושות")
זה כתוב ברמב''ם בשולחן ערוך? היכן..???
בעיני. ואל תפתחו לי עכשיו ספרים ותצטטו הלכות מדויקות.
"בשכל הישר"זה כתוב ברמב''ם בשולחן ערוך? היכן..???
זה לא גרם לי לחייך.לכתוב דבר שרק המיתה מכפרת ליהודי שכל עוונו שגרם לי לחייך הגזמתם...
וזה עצוב איך אנשים משרבטים כי כולה "בעיני"... ואולי זה חילול השם..
ראיתי מסכה כזועם מקום שקוף באזור השפתיים.. נראה הכי נורמלי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים