קורונה אופנת מסיכות- לא הגזימו?!

מצב
הנושא נעול.
חילול השם של מי???
כשחרדי מתנהג בצורה מוזרה זה חילול השם
(בעיני. ואל תפתחו לי עכשיו ספרים ותצטטו הלכות מדויקות. מבחינתי כל אדם מייצג בהתנהגותו את המגזר שממנו הוא מגיע, והתמונה הזו "עושה בושות")

כשחרדי מתנהג בצורה מוזרה זה חילול השם
(בעיני. ואל תפתחו לי עכשיו ספרים ותצטטו הלכות מדויקות. מבחינתי כל אדם מייצג בהתנהגותו את המגזר שממנו הוא מגיע, והתמונה הזו "עושה בושות")
זה כתוב ברמב''ם בשולחן ערוך? היכן..???

לכתוב דבר שרק המיתה מכפרת ליהודי שכל עוונו שגרם לי לחייך הגזמתם...
וזה עצוב איך אנשים משרבטים כי כולה "בעיני"... ואולי זה חילול השם..

לכתוב דבר שרק המיתה מכפרת ליהודי שכל עוונו שגרם לי לחייך הגזמתם...
וזה עצוב איך אנשים משרבטים כי כולה "בעיני"... ואולי זה חילול השם..
זה לא גרם לי לחייך.
ממש לא.
זה פשוט גרם לי לרחם עליו, אף אחד לא היה רוצה שתמונה שלו בפוזה הזו תסתובב חופשי ברשת.

לדעתי זה מבורך. מעודד חבישה.
והכי אהבתי את המסכות של לקויי שמיעה-עם מקום שקוף באזור השפתיים.. נראה הכי נורמלי!
איפה יש להשיג?
צריכה את זה לעבודה.
כאן (יקח זמן עד שיגיע, אבל זה לא נראה שהקורונה הולכת להיעלם כזה מהר) ק"ש

ראיתי מסכה כזו
על מישהי המסכה כולה משקף
ויושבת רק על אזור האף-פה
השאלה האם זה יעיל
כי נראה שכל הרוק בורח החוצה ככה
אם זה כמו פה זה טוב
כאן (יקח זמן עד שיגיע, אבל זה לא נראה שהקורונה הולכת להיעלם כזה מהר) ק"ש
אם לא וזה עומד כזה אז זה ממש לא טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה