קורונה אופנת מסיכות- לא הגזימו?!

מצב
הנושא נעול.
והסמינרים יאלצו לעשות כללים אם יהיו בנות שלא יקלטו לבד מה נראה לענין ומה עובר את הגבול
תבדקו באלי אקספרס איזה מסכות יש שם.... זוועה ...
יהיו חייבים לשים גבול כי אחרת .... ירחם ה'!!

כן אני שיא הרצינית נמאס שלכל דבר יש אלפיים הגבלות שרובן שטותיות ונובעות מהצורך ",להתלבש לא לפי האופנה כי זה חוקות הגויים וכו" עוד מעט גם יגידו שיש רק צבעים בודדים ושיהיו חלקים למי יש כח נמאס. אבל זה באמת לא דיון לכאן אז אני עוצרת.
[לא אמרתי ללבוש מסיכה אדומה או צהוב מרקר סבבוש?]
ברור שזה מה שיהיה...
כמו שיש תלבושת אחידה, יהיה גם מסיכה אחידה
בסוף זה יהיה עם הסמל של הסמינר ;) ;) ;)

ברור שזה מה שיהיה...
כמו שיש תלבושת אחידה, יהיה גם מסיכה אחידה
בסוף זה יהיה עם הסמל של הסמינר ;) ;) ;)
מה שאומר שנצטרך להמציא מושג של תלמידים בחלת.... עגום שנתפסים על כל שטות!

קבצים מצורפים

• 213411_tumb_750Xauto.jpg
    213411_tumb_750Xauto.jpg
    KB 22.7 · צפיות: 58
מה זה שונה מהאופנה הכללית של הלבשה באופן כללי.
ראיתי פעם באחד מספרי הקודש (לא זוכר איפה) שבדיוק מתרעם על כך. הרי כל ענין ה'לבוש' בא רק מחטא אדם הראשון. כי לפני זה כתוב בתורה כי היו 'שניהם ערומים ולא יתבוששו', אז מספיק שלובשים משהו כי אין ברירה, אבל לעשות מה'חטא' עסק ואופנה...????
מעניין לראות איך נראים החטאים שלכם בארון הבגדים?

למה?
דווקא אני מרגישה ממש חשובה עם המסיכה הזאת...
צ'יק צ'אק הגעתי לדרגת מנתחת. (או רופאת שיניים....)
ודילגת על שבע+ שנות התמחות... אהבתי! אבל לי עדיין מציק המראה של עצמי עם המסכות הללו.

ודילגת על שבע+ שנות התמחות... אהבתי! אבל לי עדיין מציק המראה של עצמי עם המסכות הללו.
אני לא מסתכלת על עצמי!
מסתכלת על אחרים וצוחקת עליהם מתחת למסיכה שלי....
(מצידי שיצחקו גם עלי, כל עוד יש להם מסיכה ואני לא רואה , שיהנו. ;) )

הבן שלי ישב יום אחד על החלון, הוא צעק לילד שעבר ברחוב עם מסכה,
ההוא הסתכל אליו,
הבן שלי הוציא לו לשון.

נורא ריחמתי על הילד, הוא לא יכול להוציא לבן שלי לשון בחזרה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה