- הוסף לסימניות
תבדקו באלי אקספרס איזה מסכות יש שם.... זוועה ...והסמינרים יאלצו לעשות כללים אם יהיו בנות שלא יקלטו לבד מה נראה לענין ומה עובר את הגבול
יהיו חייבים לשים גבול כי אחרת .... ירחם ה'!!
תבדקו באלי אקספרס איזה מסכות יש שם.... זוועה ...והסמינרים יאלצו לעשות כללים אם יהיו בנות שלא יקלטו לבד מה נראה לענין ומה עובר את הגבול
המסיכות האלה מצוינות מניסיון,
ברור שזה מה שיהיה...כן אני שיא הרצינית נמאס שלכל דבר יש אלפיים הגבלות שרובן שטותיות ונובעות מהצורך ",להתלבש לא לפי האופנה כי זה חוקות הגויים וכו" עוד מעט גם יגידו שיש רק צבעים בודדים ושיהיו חלקים למי יש כח נמאס. אבל זה באמת לא דיון לכאן אז אני עוצרת.
[לא אמרתי ללבוש מסיכה אדומה או צהוב מרקר סבבוש?]
מה שאומר שנצטרך להמציא מושג של תלמידים בחלת.... עגום שנתפסים על כל שטות!ברור שזה מה שיהיה...
כמו שיש תלבושת אחידה, יהיה גם מסיכה אחידה
בסוף זה יהיה עם הסמל של הסמינר![]()
![]()
![]()
מתי יעשו את המסכה כשטח פרסום?
אפשר להדפיס תמונה על מסכה?
מעניין לראות איך נראים החטאים שלכם בארון הבגדים?מה זה שונה מהאופנה הכללית של הלבשה באופן כללי.
ראיתי פעם באחד מספרי הקודש (לא זוכר איפה) שבדיוק מתרעם על כך. הרי כל ענין ה'לבוש' בא רק מחטא אדם הראשון. כי לפני זה כתוב בתורה כי היו 'שניהם ערומים ולא יתבוששו', אז מספיק שלובשים משהו כי אין ברירה, אבל לעשות מה'חטא' עסק ואופנה...????
מחפשת כבר מלא זמן....
רוצה מסיכת מותג אבל לא אדידס או נייק
יש איפשהו דבר כזה??????
כדי לא להרגיש מנתחים...תגידו בשביל מי אתם צריכים את המותג אתם בכלל לא רואים את עצמכם!
למה?כדי לא להרגיש מנתחים...
ודילגת על שבע+ שנות התמחות... אהבתי! אבל לי עדיין מציק המראה של עצמי עם המסכות הללו.למה?
דווקא אני מרגישה ממש חשובה עם המסיכה הזאת...
צ'יק צ'אק הגעתי לדרגת מנתחת. (או רופאת שיניים....)
אני לא מסתכלת על עצמי!ודילגת על שבע+ שנות התמחות... אהבתי! אבל לי עדיין מציק המראה של עצמי עם המסכות הללו.
בכל מקרה לא מזהים אחד את השני ברחוב.מציק המראה של עצמי עם המסכות הללו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים