קורונה אופנת מסיכות- לא הגזימו?!

מצב
הנושא נעול.
מסכות אופנה.jpg

מסיכה של מותג עולה 10 ש"ח!

כשיחזרו לבי''ס - - תקנון מסכות. חזק!!!צפה בקובץ המצורף 643572
אם זה אמיתי זה יהיה עצוב..
אני לא יוצאת מהבית כי אני לא מסוגלת לשים מסיכה אז כשיעדכנו שחוזרים אני אקנה מסיכה של אדידס או משו נורמלי אם זה יהיה אני פשוט כנראה אשאר בבית...
[כי לצערינו הסמינרים באמת מסוגלים להגיע לרמות טמטום כאלה. סליחה על הבוטות]

כשיחזרו לבי''ס - - תקנון מסכות. חזק!!!צפה בקובץ המצורף 643572
חזקקקקק
נראה לך שיתנו לבנות הסמינר ללכת עם מסיכה שעליה כיתוב בולט TOMMY או ADIDAS משהו בסגנון?
נראה לי ממש לא מתאים........

חזקקקקק

נראה לך שיתנו לבנות הסמינר ללכת עם מסיכה שעליה כיתוב בולט TOMMY או ADIDAS משהו בסגנון?
נראה לי ממש לא מתאים........
זה יהיה עצובבב חבל שאין חלת לתלמידים....
ובאמת שלא הבנתי מה הבעיה בוי של נייק בצד או באדידס??
ראית את המסכות שיש פה ההסמל שלהם קטן.. לא מצליחה לדמיין את עצמי עם המסיכות הלבנות או הירוקות...זה לא שכתוב לך לכל רוחב ואורך המסיכה ADIDAS זה כיתוב קטן בצד עם הסמל.

מחפשת כבר מלא זמן....
רוצה מסיכת מותג אבל לא אדידס או נייק
יש איפשהו דבר כזה??????
איזה מותג את רוצה?? קידי שיק? "יש חסד" ? או קסטרו? או אולי טומי?
אל דאגה הכל יהיה בעתיד הקרוב תפגשי את כל סוגי המותגים - - סבלנות!!!!

מעלה עוד רעיונות למסכות שונות - -

קבצים מצורפים

• 219439.jpg
    219439.jpg
    KB 108.1 · צפיות: 264
  • 219463.jpg
    219463.jpg
    KB 106.6 · צפיות: 252
  • 219462.jpg
    219462.jpg
    KB 78.5 · צפיות: 249
  • 219441.jpg
    219441.jpg
    KB 71 · צפיות: 236
  • 219438.jpg
    219438.jpg
    KB 77.1 · צפיות: 233
  • 219447.jpg
    219447.jpg
    KB 101.6 · צפיות: 238
  • 219464.jpg
    219464.jpg
    KB 141 · צפיות: 243
  • 219466.jpg
    219466.jpg
    KB 113.3 · צפיות: 238
  • 219440.jpg
    219440.jpg
    KB 60.9 · צפיות: 238
  • 219461.jpg
    219461.jpg
    KB 87.8 · צפיות: 265
אם זה אמיתי זה יהיה עצוב..
אני לא יוצאת מהבית כי אני לא מסוגלת לשים מסיכה אז כשיעדכנו שחוזרים אני אקנה מסיכה של אדידס או משו נורמלי אם זה יהיה אני פשוט כנראה אשאר בבית...
את רצינית?
את חושבת שמסיכה של נייק או אדידס זה יותר נורמלי מהמסיכה התכלת לבן

והסמינרים יאלצו לעשות כללים אם יהיו בנות שלא יקלטו לבד מה נראה לענין ומה עובר את הגבול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה