אם זה אמיתי זה יהיה עצוב..כשיחזרו לבי''ס - - תקנון מסכות. חזק!!!צפה בקובץ המצורף 643572
חזקקקקקכשיחזרו לבי''ס - - תקנון מסכות. חזק!!!צפה בקובץ המצורף 643572
נראה לך שיתנו לבנות הסמינר ללכת עם מסיכה שעליה כיתוב בולט TOMMY או ADIDAS משהו בסגנון?[כי לצערינו הסמינרים באמת מסוגלים להגיע לרמות טמטום כאלה. סליחה על הבוטות]
זה יהיה עצובבב חבל שאין חלת לתלמידים....חזקקקקק
נראה לך שיתנו לבנות הסמינר ללכת עם מסיכה שעליה כיתוב בולט TOMMY או ADIDAS משהו בסגנון?
נראה לי ממש לא מתאים........
איזה מותג את רוצה?? קידי שיק? "יש חסד" ? או קסטרו? או אולי טומי?מחפשת כבר מלא זמן....
רוצה מסיכת מותג אבל לא אדידס או נייק
יש איפשהו דבר כזה??????
אשקרה מעצבנת!איזה מותג את רוצה?? קידי שיק? "יש חסד" ? או קסטרו? או אולי טומי?
אל דאגה הכל יהיה בעתיד הקרוב תפגשי את כל סוגי המותגים - - סבלנות!!!!
תודה על המחמאה @סוניהלהאשקרה מעצבנת!![]()
צריך לבדוק תקינות מבחינה בריאותית אני חושבת שזה סתם בד מתוח,בגאולה מכרו מסכות בד לילדים, עם דוגמאות וכו'
כ5 ש"ח ליחידה
צריך לבדוק תקינות מבחינה בריאותית אני חושבת שזה סתם בד מתוח,
וצריך 3 שכבות לא??
לכאורה זה לא תקין!!בעלות שכבה אחת של טריקו
את רצינית?אם זה אמיתי זה יהיה עצוב..
אני לא יוצאת מהבית כי אני לא מסוגלת לשים מסיכה אז כשיעדכנו שחוזרים אני אקנה מסיכה של אדידס או משו נורמלי אם זה יהיה אני פשוט כנראה אשאר בבית...
[כי לצערינו הסמינרים באמת מסוגלים להגיע לרמות טמטום כאלה. סליחה על הבוטות]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים