- הוסף לסימניות
יו,
בשביל להנות מהמסכות האלה צריך לעבור דירה - - שווה?? אני שוקלת ... את ממש משכנעת!!חברה שלי ספרה לי בהתלהבות שהיא קנתה את המסכות האלו,
בהתחלה התלבטה, כי היה נראה לה יקר,
אבל היא אומרת לי שזה שווה כל שקל,
נעים, לא מוציא אדים, ואמרה בצחוק שכשחזרה הביתה מקניות,
מצאה את עצמה חצי שעה אח"כ עוד עם המסיכה על הפנים....
לא שמה לב שלא הורידה...
קניתי מסכת הלו קיטי בבני ברק ברחוב עמוסדוקא לא אכפת לי לגוון לילדים עם מסיכה 'תואמת גיל'..
אין אפשרות להזמין בטלפון רגיל?
אפשר לקבל אותו זה מעניןואני שמעתי מאחד הסמינרים שהוציאו תקנון מסכות לקראת החזרה ללימודים.
האמת שלא מופרח...ואני שמעתי מאחד הסמינרים שהוציאו תקנון מסכות לקראת החזרה ללימודים.
המסיכות באמת טובות , נוחות ועם הגנההמסיכות האלה מצוינות מניסיון,
הם ממש לא כמו המסיכות של ניק וכו, הרבה יותר נוחות, הרבה יותר מגינות והרבה יותר יפות,
שווה בהחלט 25 ש"ח.
יש מצב להעלות לכאן או בפרטי?ואני שמעתי מאחד הסמינרים שהוציאו תקנון מסכות לקראת החזרה ללימודים.
למה ליצמן לא הולך עם המסכה על האף?
הוא כבר היה חולהלמה ליצמן לא הולך עם המסכה על האף?
ואיפה 2 מטר?
ממש לא נכון! חולי קורונה רבים אינם מפתחים חסינות ויכולים לחלות שוב!הוא כבר היה חולה
לא מדביק ולא עלול להדבק
ש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים