דרוש מידע אופק חדש

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה: יש לי תואר ראשון בחינוך ותואר שני בטיפול באמצעות אומנויות, אין לי תיק במשרד החינוך ואני מעוניינת להיכנס למשרד החינוך, אבל אני יכולה להיכנס רק לאופק חדש. יש לי ותק במוכש"ר אבל אין לי גמולים.
השאלה האם כשאכנס לאופק חדש אוכל להשלים את הגמולים ובכך להעלות ולעדכן את הדרגה במשכורת?
האם אוכל לעדכן את שנות הותק אחרי שאכנס לאופק חדש?
או ששווה לי לפתוח תיק במשרד החינוך ולעשות את כל הגמולים ורק אח"כ להיכנס למשרד החינוך?
תודה

• הוסף לסימניות
אחרי שנכנסים לאופק חדש אי אפשר לעשות גמולים, הכי מומלץ זה לפתוח תיק במשרד החינוך ולעשות גמולים לפני שנכנסים לאופק חדש כך זה יכניס אותך בדרגה יותר גבוהה.

• הוסף לסימניות
רק שימי לב שבשביל לעשות גמולים צריכים לפחות שנה אחת של ותק שמעודכנת בתיק שלך במשרד החינוך.
בכל שנה ניתן לעשות 8 גמולים.
תואר ראשון שווה ערך ל- 8.75 גמולים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
רק שימי לב שבשביל לעשות גמולים צריכים לפחות שנה אחת של ותק שמעודכנת בתיק שלך במשרד החינוך.
בכל שנה ניתן לעשות 8 גמולים.
יש לך מקור שאפשר רק עד 8 גמולים ?
תואר ראשון שווה ערך ל- 8.75 גמולים.
תואר ראשון + תעודת הוראה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אי אפשר לעשות גמולים בלי תיק במשרד החינוך.

לפעמים שווה לעבוד שנה שנתיים בחטיבה/ תיכון. לצבור גמולים בינתיים ואז להיכנס לאופק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה