נכתב ע"י אדל;1382296:את מחפשת דווקא רוטב או גם תוספת מעל האורז הולך?
ממש עכשיו סיימתי להכין תוספת
עם כרתי מטוגן, חמוציות, צימוקים, צנוברים, גרעיני חמניות ושומשום עם דבש
זה מאוד מאוד טעים על אורז
נכתב ע"י תמי1;1382330:אגב, זכור לי שלא אוכלים חמוציות בראש השנה או שאני טועה?
נכתב ע"י gg;1382300:אשמח למתכון בבקשה!
נכתב ע"י תמי1;1382330:או את הרוטב של הבקר או הרולדה.
נכתב ע"י yosher2005;1382772:לשבת האחרונה הכנתי אורז מאוד מעניין, שאני המצאתי את המתכון שלו על בסיס כמה מתכונים אחרים...
קצת הרבה עבודה - אבל מעדן, שווה כל השקעה...
אז ככה:
1. טיגנתי בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2. הוספתי 2 גזר מגורר
3. הוספתי קוביות קטנות (2 ס"מ/1 ס"מ) של בשר בקר מס' 5
כל הנ"ל בישלתי המון זמן על אש בינונית, עד שהבשר משנה את צבעו ואפילו יותר...
4. הוספתי חופן חמוציות
5. הוספתי פרוסות תפוחי אדמה
נתתי להכל עוד זמן להתבשל יחד, עם התבלינים הבאים: מלח, פלפל שחור וכמון, בלי להוסיף מים בכלל
6. בינתיים בסיר אחר בישלתי חלקי עוף עם מעט מלח
7. השריתי 2 וחצי כוסות אורז במים פושרים למשך כחצי שעה
8. שפכתי חצי מהאורז, בלי המים, על התערובת שבסיר. סידרתי את העופות מעל, ומעליהם את שאר האורז. העופות מציצים מעל האורז קצת וזה בסדר.
9. הוספתי להכל את מי הבישול של העוף, באופן שיכסו את האורז בכסנטימטר.
10. בישלתי על אש נמוכה עד שהאורז מוכן.
באמת הרבה עבודה, אבל מ-ע-ד-ן
אם מישהי פה תנסה את המתכון, אני אשמח לתגובות.
בהצלחה
נכתב ע"י תקוה;1382758:בואי תלמדי אותי איך את מבשלת את הבקר... כדי להגיע לרוטב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שפרה ר., cherry c, Studio Bit ועוד 2 משתמשים5 //