נכתב ע"י אפרת 10;1111216:תמונות מיוחדות
עיגולי האור בתמונה מוספים יופי, אבל הכתם למעלה קצת צועק
נכתב ע"י השקעה;1110856:כאן עבדתי על אור בשערות ותאורה אחורית בכלל, מבחינת תאורה אהבתי מאוד את התוצאה, אבל יש תמונות שקיבלו פלאר.
בשניה השארתי אותו בתור שמש....
נכתב ע"י RacheliM;1111596:חחמממוודד...!!
בתמונה הראשונה התאורה האחורית מידי חזקה,ונראית גבוהה מאד.הפנים שלו גם חשוכות..
בתמונה השניה - יש כובע
ה'שמש' דווקא מעניינת ונראית טוב,אולי היה עדיף שהילד יסתכל לכיוון שלה...
(ובקטנה: צריך להקפיד קצת יותר על הלבוש...הג'קט ענק עליו,והכובע לא קשור)
התמונה השניה מזכירה לי מכתביות כאלה....
נכתב ע"י השקעה;1111618:אתם רציניים שלא רואים שזה בת????
נכתב ע"י RacheliM;1111631:קודםםםם כללללללל - - -
אני לא רבנית,וכבר ילדתי...אז את יכולה לכתוב בלשון יחיד![]()
![]()
נכתב ע"י קקטוס;1111760:אני אישית לא מתחבר לקיטש הנפלא הזה, פשוט לא הטעם שלי.
אני כן מתחבר למה שאת כותבת, ולגישה שלך למקצוע, שאמנם היא קצת מוכתבת מלמעלה, אבל יש לך סיכוי גדול מאוד לדעתי, להגיע לרמות שהרבה ניסו להגיע אליהם, אבל חסר להם איזה דבר שיש לך: הדחף ליצור דבר שונה וייחודי באמת.
הצלחות.
נכתב ע"י msphoto;1112292:התאורה האחורית חזקה מידי והפנים חשוכות - ודאי יחסית לאחורית כפי שנכתב, וזה הדבר הראשון שמציק בעין.
אל תפטרי את זה ב'יחודיות' כי זה לא, זוהי תאורה לא נכונה בלבד..
מעבר לזה התמונה יפה מאוד, ויש לך בהחלט טעם ויצירתיות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים