אור הפלאר

• הוסף לסימניות
כאן עבדתי על אור בשערות ותאורה אחורית בכלל, מבחינת תאורה אהבתי מאוד את התוצאה, אבל יש תמונות שקיבלו פלאר.
בשניה השארתי אותו בתור שמש....

קבצים מצורפים

• 13.png
    KB 979.2 · צפיות: 22
  • 11.png
    KB 1,014.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אשמח לתגובות מה דעתכם.....
מוסיף, גורע, נחמד?

• הוסף לסימניות
עדיף בלי:)
רקע יפה ריצפה מעניינת
הרבה רקע מיותר מלמעלה.

• הוסף לסימניות
התמונה השניה, מיוחדת מאוד, וזה מוסיף לדעתי !!

• הוסף לסימניות
תמונות מיוחדות
עיגולי האור בתמונה מוספים יופי, אבל הכתם למעלה קצת צועק

• הוסף לסימניות
לדעתי, בתמונה השניה זה יתרון ברור. אני אוהבת את התינוק המחפש למעלה את מה שמעניין אותו, בעוד הפלאר מגיע מאחוריו, וזה (לכאורה...) מקור העניין.

תמונה מעניינת ומרתקת!

לענ"ד, אפשר קצת להחליש אותו בעיבוד פוטושופי. לשיקולך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1111216:
תמונות מיוחדות
עיגולי האור בתמונה מוספים יופי, אבל הכתם למעלה קצת צועק

כן התלבטתי לגבי החיתוך, בהתחלה חשבתי לחתוך יותר, בסוף הקצנתי את זה..

ככה יותר יפה?

קבצים מצורפים

• 16.jpg
    KB 543.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני אוהבת בתמונה השנייה את הפלייר, זה ממש עושה את התמונה למיוחדת!
מה שלא אהבתי ברקע זה את החספוס שלו, זה לא הסתדר לי עם המסביב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1110856:
כאן עבדתי על אור בשערות ותאורה אחורית בכלל, מבחינת תאורה אהבתי מאוד את התוצאה, אבל יש תמונות שקיבלו פלאר.
בשניה השארתי אותו בתור שמש....

חחמממוודד...!!
בתמונה הראשונה התאורה האחורית מידי חזקה,ונראית גבוהה מאד.הפנים שלו גם חשוכות..

בתמונה השניה - יש כובע :)
ה'שמש' דווקא מעניינת ונראית טוב,אולי היה עדיף שהילד יסתכל לכיוון שלה...

(ובקטנה: צריך להקפיד קצת יותר על הלבוש...הג'קט ענק עליו,והכובע לא קשור)

התמונה השניה מזכירה לי מכתביות כאלה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1111596:
חחמממוודד...!!
בתמונה הראשונה התאורה האחורית מידי חזקה,ונראית גבוהה מאד.הפנים שלו גם חשוכות..

בתמונה השניה - יש כובע :)
ה'שמש' דווקא מעניינת ונראית טוב,אולי היה עדיף שהילד יסתכל לכיוון שלה...

(ובקטנה: צריך להקפיד קצת יותר על הלבוש...הג'קט ענק עליו,והכובע לא קשור)

התמונה השניה מזכירה לי מכתביות כאלה....

אתם רציניים שלא רואים שזה בת????

אגב לבוש: זה ז'קט של זארה וזה במידה שלה ואל תשאלי כמה הוא עלה לי (כלום, קיבלתי אותו), והלבוש בכוונה וינטאז'י, בקיצור זה סט עתיק (מכתביות דווקא הגדרה מעולה)

הפנים החשכתי בעריכה כי היה בהיר מדי לטעמי, האור האחורי חזק בכוונה, בקיצור אתם עוד תתרגלו לטעם האנטי בנאלי שלי (יש לי גם מלא בנאלים אבל אני עושה את זה רק בשביל כסף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1111618:
אתם רציניים שלא רואים שזה בת????

קודםםםם כללללללל - - -
אני לא רבנית,וכבר ילדתי...אז את יכולה לכתוב בלשון יחיד :p ;)

יש לה פנים של בת,וכובע של בת,רק הג'קט של בנים,אז זה עשה לי סוויטש..
(הג'קט ע-נ-ק עליה...תראי כמה קיפלת בשרוול,ואפשר להכניס לה שם את היד 3 פעמים...)
בואי נגיד- שבמידה מדוייקת (וכן,בצילומים הדברים האלה מאד בולטים) ומכופתר בלי שתציץ מלמטה חולצה (אפילו שהיא מותאמת לרקע...) זה יכול להיות ממש יפה......!!

לגבי התאורה -
זה לא עניין של בנאליות -זה עניין של נכון.

אבל בהחלט יש לך תסגנון שלך ותמשיכי ללכת עם זה....!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1111631:
קודםםםם כללללללל - - -
אני לא רבנית,וכבר ילדתי...אז את יכולה לכתוב בלשון יחיד :p ;)
:D
לא רק את חשבת כולן דיברו עליה בלשון בן

אני לא מפסיקה לצחוק מהתגובות שלך

לגבי השאר לא תשכנעי אותי זה המידה שלה בול (טוב של אחותה בת השנתיים)

• הוסף לסימניות
ולעניין תאורה, תראי זה נתון לוויכוח. יש את הנכון הבנאלי ויש את הנכון מבחינת המצלם, כל עוד היא עומדת בסטנדרטים תקינים
לא שרוף וכאלה, בלי פלארים למיניהם ;) אותנו מאוד לימדו ליצור תאורה משלנו ולטעמינו.
תאורה רגילה לא בעיה ליצור, כמובן גם בזה תמיד יש המון לאן להתקדם אבל אפשר להגיד שזה משהו שאני יודעת לעשות וזה לא העניין שלי בכל תמונה ותמונה. תמונות שהן פחות או יותר אותו דבר כמו מה שעולה בד"כ אני לא מעלה וגם שוכחת לבקש אישור להעלות לפעמים כי זה לא מיוחד עבורי.

• הוסף לסימניות
מצוין שלימדו אתכם לציור תאורה מעניינת וייחודית..
רק שזה צריך להיות מבוצע נכון,בלי לפספס דברים בדרך..
יש לך פה בפורום דוגמאות נהדרות לזה -
חניש, שיש לה תאורה מדהימה וייחודית,אני תמיד אזהה תמונות שלה מרחוק רק בזכות התאורה החזקה והעוצמתית שלה..
אחינועם - שמצלמת בש/ל רך ונקי...
כרגע אצלך זה לא לפה ולא לשם. הפנים לא מוארות מספיק,ולא חשוכות בצורה מעניינת.
וסתם אני חושבת שאצל ילדים פנים חייבות להיות מוארות היטב. אין פה עניין ליצור דרמה כלשהיא...

• הוסף לסימניות
החשכתי בעריכה, הפנים מוארות מדי בתמונה המקורית.

מה שכן אני אנסה לערוך באופן שישאיר את זה מואר ונראה מה יצא
תודה על היעוץ בכל מקרה. אני בטוחה שיש לאן להתקדם.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא מתחבר לקיטש הנפלא הזה, פשוט לא הטעם שלי.
אני כן מתחבר למה שאת כותבת, ולגישה שלך למקצוע, שאמנם היא קצת מוכתבת מלמעלה, אבל יש לך סיכוי גדול מאוד לדעתי, להגיע לרמות שהרבה ניסו להגיע אליהם, אבל חסר להם איזה דבר שיש לך: הדחף ליצור דבר שונה וייחודי באמת.
הצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1111760:
אני אישית לא מתחבר לקיטש הנפלא הזה, פשוט לא הטעם שלי.
אני כן מתחבר למה שאת כותבת, ולגישה שלך למקצוע, שאמנם היא קצת מוכתבת מלמעלה, אבל יש לך סיכוי גדול מאוד לדעתי, להגיע לרמות שהרבה ניסו להגיע אליהם, אבל חסר להם איזה דבר שיש לך: הדחף ליצור דבר שונה וייחודי באמת.
הצלחות.

אוקיי אז אם כבר העלת את הנושא...הגישה שלי בעיקרון לא מוכתבת מלמעלה. זה הגישה ההתחלתית שלי אבל מרוב גלישה בפורום נחשפתי כמו רוב האנשים כאן לסוג מאווווד אחיד של צילום. היה ברור לי שאני רוצה לעשות דברים נוספים ולא רק את הקיימים אלא שלא היה ברור לי אם זה בסדר ואיך זה יתקבל, וכשאתה לומד במקום מקצועי עם אדם מקצועי שמעודד אותך לזה וגם שאתה רואה שעולם הצילום לא מתחיל ולא נגמר בין כתלי הסטודיו של פייגי איך שלא קראת לה, ומקבל תגובות חיוביות מכיוונים רבים אז אתה רואה שזה אפשרי.
לגבי קבלת ביקורת גם מאנשים שעושים משהו שונה ממה שהיית רוצה לעשות שמבוססת על הכללים שלהם, אני לוקחת תמיד כל ביקורת לתשומת ליבי, ומצד שני אני תמיד לוקחת אותה בערבון מוגבל...ככה עולים לדעתי על שביל הזהב בין מקצועיות ליחודיות.

• הוסף לסימניות
התאורה האחורית חזקה מידי והפנים חשוכות - ודאי יחסית לאחורית כפי שנכתב, וזה הדבר הראשון שמציק בעין.
אל תפטרי את זה ב'יחודיות' כי זה לא, זוהי תאורה לא נכונה בלבד..

מעבר לזה התמונה יפה מאוד, ויש לך בהחלט טעם ויצירתיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1112292:
התאורה האחורית חזקה מידי והפנים חשוכות - ודאי יחסית לאחורית כפי שנכתב, וזה הדבר הראשון שמציק בעין.
אל תפטרי את זה ב'יחודיות' כי זה לא, זוהי תאורה לא נכונה בלבד..

מעבר לזה התמונה יפה מאוד, ויש לך בהחלט טעם ויצירתיות.

תודה התגובה עוזרת וממקדת מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה