או חברותא... שטייגען!!!

• הוסף לסימניות
אני אתאר לך את השיחה :
תמונה א' : אחי אני אומר לך השיער שלך ממש מצחיק אתה נראה איזה אשה לא מתאים לך..
גדל פאות ועם הזקן שלך אתה כבר אדמו"ר בפונטציאל
תמונה ב' : באמת אתה בטוח ?? אני באמת מרגיש לאחרונה הארות
יש לי אפילו חזיונות

• הוסף לסימניות
האיש יותר נראה כמו בעל תשובה ברסלבר, קשה לדמיין אותו מפרק ר' חיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;569522:
האיש יותר נראה כמו בעל תשובה ברסלבר, קשה לדמיין אותו מפרק ר' חיים...

יותר נראה מפרק במשמעות האמיתית של מפרק :D:D:D

• הוסף לסימניות
תמונות חביבות, אבל בכל אחד יש איזשהיא בעיה לטעמי.
בראשונה הקומפוזיציה מעצבנת משהו. היות ורואים את ה'מגודל' מאחורה וזה יוצר קומפוזיציה לא מוצלחת. אם כי ה'רב' בפוזה מוצלחת. אולי היה כדאי ללכת שמאלה ולתפוס גם את התלמיד עם לפחות חלק מהפנים.
התמונה השניה יותר טובה, אבל גם כאן. הקיר משמאל מפריע. ובמיוחד האדם השלישי שנכנס לפריים. היה עדיף ללכת טיפה ימינה ולנסות 'לרמוז' לאדם השלישי ש'יעוף'...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
השניה מעניינת מאוד.
הערות קטנות: הקיר השמאלי מיותר, הייתי מוותר עליו לטובת תוספת בימין.
היה עוד יותר נחמד אם הכובע לא היה חתוך.
מעבר לזה - יפה מאוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;569609:
תמונות חביבות, אבל בכל אחד יש איזשהיא בעיה לטעמי.
בראשונה הקומפוזיציה מעצבנת משהו. היות ורואים את ה'מגודל' מאחורה וזה יוצר קומפוזיציה לא מוצלחת. אם כי ה'רב' בפוזה מוצלחת. אולי היה כדאי ללכת שמאלה ולתפוס גם את התלמיד עם לפחות חלק מהפנים.
התמונה השניה יותר טובה, אבל גם כאן. הקיר משמאל מפריע. ובמיוחד האדם השלישי שנכנס לפריים. היה עדיף ללכת טיפה ימינה ולנסות 'לרמוז' לאדם השלישי ש'יעוף'...
בהצלחה.
לרמוז לאדם שלא קשור אליי שיעוף ? נשמע לי קצת לא מנומס... ולא עוד אלא שהוא היה חלק מהשיחה הלא שיגרתית!
נכתב ע"י Srool;569639:
השניה מעניינת מאוד.
הערות קטנות: הקיר השמאלי מיותר, הייתי מוותר עליו לטובת תוספת בימין.
היה עוד יותר נחמד אם הכובע לא היה חתוך.
מעבר לזה - יפה מאוד!!
אז כמו ששמו לב הסיטואציה היתה אכן ממש צפופה... ע"מ שהדמות השלישית לא תכנס בניהם ואז כמובן שהתמונה לא היתה שווה . לא היה לי בררה אלא לתפוס זוית משונה ממש ואלו הם התוצאות!
קיבלתי את ההערה על החיתוך בכובע. אכן חוסר שימת לב לא ראויה כלל .

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה הראשונה היא הטובה בסט, האדם המזוקן מאד פוטוגני והאור שנופל עליו נהדר.

חבל שרק התמונה השניה מסבירה מה זו ה'פיאה' שתקועה בפריים וא"א להבין זאת בתמונה הראשונה כבר.

התמונה השניה מקומפזת פחות טוב, אמנם תפיסת המבט מצויינת אבל הסיטאוציה הצפופה מעט והאדם השלישי שנראה כאילו נדחף לפריים מעט גורעים.

בס"ה סט יפה של סיפור עם ביצוע טכני טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;569661:
לרמוז לאדם שלא קשור אליי שיעוף ? נשמע לי קצת לא מנומס... ולא עוד אלא שהוא היה חלק מהשיחה הלא שיגרתית!
כמובן שזה היה בהלצה...
אבל במחשבה שניה.. אולי היה כדאי ללכת טיפה ימינה ולהכניס גם את השלישי לפריים בצורה יותר מחמיאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה