אבא של משה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אני תמה מדוע החרדים לא הולכים לשם בהמוניהם?
המחירים ביחס לעסקה.. ועוד עם יש תמ''א ...אז ממש שווה
אשמח להחכים
אשמח להחכים
מה יש לתמוה?אני תמה מדוע החרדים לא הולכים לשם בהמוניהם?
אשמח להחכים
החרדים הולכים בהמוניהם
כבר 15 שנהממש לא
הייתי שם וגם יש לי קרובי משפחה שם
כל בניין מעורב חרדים דתיים חילונים ככה כבר 10 שנים...
ברור שזה המחירמדובר בבניינים עם רוסיים קשישים מגדלי חתולים וכל מרעין בישין
מזתומרת?המחירים כבר כמעט אותו הדבר
אותו דבר כמעט כמו רובע ז'ברור שזה המחיר
ורוסים זקנים זה מעלה....
ולגור עם כלבים נובחים....ברמה ד' וג' בבית שמש??...
מזתומרת?
סורי אבל זה לא נכון אא"כ התבלבלת ברובע גאבל ברור שרובע ו באשדוד עבר מהפך ויש היום כבר למעלה מ50% חרדים
מה? זה פשוט שטויותאותו דבר כמעט כמו רובע ז'
לפני שאתה אומר מי מכיר ומי לאחברה אתם לא מכירים את אשדוד
סורי אבל זה לא נכון אא"כ התבלבלת ברובע ג
מה? זה פשוט שטויות
אזור פחות מבוקשרובע ג עדיין זול
והוא מתחרד עוד יותר
זה מה שאני אומראזור פחות מבוקש
מה המחיר ברובע ג'?רובע ג עדיין זול
והוא מתחרד עוד יותר
זה נקרא דירה גדולהמה המחיר ברובע ג'?
כמובן בערך ל..3 חדרים 80 מ''ר
הלוואיזה נקרא דירה גדולה
המחיר מליון וחצי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים