נכתב ע"י מיכל123;1525342:אם את משלמת מיסים בארץ את פטורה ממיסים בחו"ל.
כמובן, שעל פי החוק האמריקאי את אמורה לדווח להם על ההכנסות כל שנה.
אם את אמריקאית ויש לך ילדים את יכולה לקבל החזר מס אמריקאי וזה עלול להסתבך באיזהשהוא מקום.
אם את מצהירה שלא, האם זה יכול לגרום בעיות לעתיד ? לא יודע (אולי אחרי 120 זה יכול לגום בעיות)
ע"פ כמה שידוע לינכתב ע"י אסתי קונץ;1525355:ואני חתמתי ומילאתי את הטפסים -זה אומר שאני צריכה להגיש להם דו"ח שנתי???![]()
נכתב ע"י געפילטע פיש;1525561:ע"פ כמה שידוע לי
כל אזרח אמריקאי חייב להגיש דו"ח מס שנתי
אם את לא מרויחה מאוד הרבה כסף וגם לילדים שלך יש אזרחות אמריקאית את זכאית לקבל החזר של 15% מההכנסה השנתית שלך עד תקרה של 1000$ לילד.
אם את מרויחה הרבה מאוד כסף תצטרכי לשלם להם מס הכנסה.
נכתב ע"י מיכל123;1525815:תנסי להוציא אזרחות לילדים שלך.
נכתב ע"י מיכל123;1525815:דרך אגב, אם את משלמת מיסים בארץ את לא חייבת מס בחו"ל
נכתב ע"י מרגלית100;1526012:לא כדאי בשום אופן להיות אזרחית, ואם עלו עליך שאת אזרחית אמריקאית תחליפי בנק!!!
אני יודעת מדוד שלי, אזרח אמריקאי, שאין לו פרוטה לנשמה ואינו מרויח כאן כסף בכלל שיש לו חוב של אלפי דולרים לרשויות המס באמריקה בגלל הבנקים בישראל. שימי לב ואל תחתמי על כלום!!
נכתב ע"י אסתי קונץ;1526043:אני עצמאית ויש לי עסק.
זה אומר לסגור הכל ולעוף מהארץ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים