דרוש מידע אזרחי ארה"ב - מענק קורונה

• הוסף לסימניות
עכשו אני בבעיה איך להעלות פרטים בלי להזיק לה, בפורום כזה שדיברו בו הרבה על סכנות...
ובלי לטרטר את עצמי במייל

יש פתרון?
גם לכתוב את המייל לא יעזור... זה נמחק אוטומטית!

אולי אפשר לשתף דף עם הרשאה לעריכה בדרייב, ומי שצריך יכניס שם את הפרטים שלו, והיא תיצור איתו קשר?

• הוסף לסימניות
המידע מנין?
בענין הזכאות, המידע נמצא באתר הרשמי של הIRS.
1590444396911.png

בענין החשש לחקירת עומק בשינוי הדיווח, זה חשש שלי. ללא מקור.

• הוסף לסימניות
בענין הזכאות, המידע נמצא באתר הרשמי של הIRS.
צפה בקובץ המצורף 659904

בענין החשש לחקירת עומק בשינוי הדיווח, זה חשש שלי. ללא מקור.

אהה.
מה שהבאת ידוע, ואף אני עצמי הבאתי את המובאה הנ"ל באשכול אחר.

חשבתי שיש לך מידע לגבי חקירות עומק בעקבות שינוי בדיווח.

• הוסף לסימניות
למי שאין לו חשבון בנק בארה"ב איפה יכול להפקיד?

• הוסף לסימניות
בצ'יינג'ים =חלפן כספים
ושמעתי שגם בבנק איגוד תמורת 28 ש''ח

• הוסף לסימניות
אהה.
מה שהבאת ידוע, ואף אני עצמי הבאתי את המובאה הנ"ל באשכול אחר.

חשבתי שיש לך מידע לגבי חקירות עומק בעקבות שינוי בדיווח.
יש לי שני חברים שהולכים להגיש דו"ח מתקן בגלל זה. נעדכן מה קורה איתם.

• הוסף לסימניות
בצ'יינג'ים =חלפן כספים
ושמעתי שגם בבנק איגוד תמורת 28 ש''ח
אפשר להפקיד שיק מט"ח בכל חשבון בנק, תמורת תשלום 'פעוט' שכמובן משתנה בין בנק לבנק, ותלוי גם בסכומו.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה אומרת התגובה הזאת שקיבלתי לאחר שליחת הטופס (למרוויח פחות מ12500$)?

Congratulations, the IRS has accepted your Non-Filers: Enter Payment Info return.

(לא קיבלתי את המענק עדיין בחשבון ואם הכנסתי נכון את הנתונים באתר של המיסים התשובה היתה - שאין נתונים עדיין)
תודה!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה אומרת התגובה הזאת שקיבלתי לאחר שליחת הטופס (למרוויח פחות מ12500$)?

Congratulations, the IRS has accepted your Non-Filers: Enter Payment Info return.

(לא קיבלתי את המענק עדיין בחשבון ואם הכנסתי נכון את הנתונים באתר של המיסים התשובה היתה - שאין נתונים עדיין)
תודה!!
זה אומר שהם קיבלו את התביעה.

ניתן לבדוק את הסטטוס של המענק כאן https://sa.www4.irs.gov/irfof-wmsp/notice

• הוסף לסימניות
בכתובת הנ"ל הוא כותב שוב ושוב שלא התקבלו נתונים, עבר חודש מאז שהגשתי!
(ואגב, מה פי' המילים כאן Enter Payment Info return ? בתרגום גוגל לא ממש סיפק מענה..

• הוסף לסימניות
מישהו כבר קיבל צ'ק בדואר של המענק?
הגשתי ואני ממתינה...
מקווה שלא לשוא
אני קיבלתי.
הגשתי לבד בעזרת הדרכה של מישהו צדיק מפרוג שהכין הדרכה מצולמת. (מצטערת שאיני זוכרת מה שם הניק)
בנוסף, נעזרתי בתגובות שהעלו כאן.
ויום אחד שפתחתי את תיבת הדואר גיליתי 'מתנה' מאלוקים.

• הוסף לסימניות
בנק פועלים 7-8 דולר
כולל הכל

• הוסף לסימניות
בנק הפועלים 10.4 הפקדה

• הוסף לסימניות
אולי משהוא יוכל לעזור לי
בשנת 2019 הילד בן ה- 19 עוד לא היה נשוי, והיה בדוח של ההורים.
בתחילת שנת 2020 הוא התחתן ב"ה, ההורים שלו קבלו את הכסף, אבל לא עליו, למרות שהוא עדין מופיע תחת השם שלהם.
השאלה האם יש אפשרות לדווח איך שהוא עכשיו שהוא כבר נשוי וכך הוא יוכל לקבל גם את המענק, או בגלל שהם כבר קבלו את הכסף ולא דיווחו עליו בתור נשוי הוא הפסיד את המענק?
מקוה שהשאלה מובנת,
תודה רבה מראש לעונים
שיגיש שנה הבאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה