- הוסף לסימניות
כןמישהו כבר קיבל צ'ק בדואר של המענק?
כןמישהו כבר קיבל צ'ק בדואר של המענק?
אם עשית את זה נכון בעז"ה תקבלי. אנחנו קיבלנו אתמול אחרי כשבועיים וחצי...מישהו כבר קיבל צ'ק בדואר של המענק?
הגשתי ואני ממתינה...
מקווה שלא לשוא
גם לכתוב את המייל לא יעזור... זה נמחק אוטומטית!עכשו אני בבעיה איך להעלות פרטים בלי להזיק לה, בפורום כזה שדיברו בו הרבה על סכנות...
ובלי לטרטר את עצמי במייל
יש פתרון?
בענין הזכאות, המידע נמצא באתר הרשמי של הIRS.המידע מנין?
בענין הזכאות, המידע נמצא באתר הרשמי של הIRS.
צפה בקובץ המצורף 659904
Economic Impact Payment Information Center | Internal Revenue Service
Answers to frequently asked questions about Economic Impact Payments (coronavirus stimulus checks). These questions and answers will be updated periodically.www.irs.gov
בענין החשש לחקירת עומק בשינוי הדיווח, זה חשש שלי. ללא מקור.
יש לי שני חברים שהולכים להגיש דו"ח מתקן בגלל זה. נעדכן מה קורה איתם.אהה.
מה שהבאת ידוע, ואף אני עצמי הבאתי את המובאה הנ"ל באשכול אחר.
חשבתי שיש לך מידע לגבי חקירות עומק בעקבות שינוי בדיווח.
אפשר להפקיד שיק מט"ח בכל חשבון בנק, תמורת תשלום 'פעוט' שכמובן משתנה בין בנק לבנק, ותלוי גם בסכומו.בצ'יינג'ים =חלפן כספים
ושמעתי שגם בבנק איגוד תמורת 28 ש''ח
זה אומר שהם קיבלו את התביעה.מישהו יודע מה אומרת התגובה הזאת שקיבלתי לאחר שליחת הטופס (למרוויח פחות מ12500$)?
Congratulations, the IRS has accepted your Non-Filers: Enter Payment Info return.
(לא קיבלתי את המענק עדיין בחשבון ואם הכנסתי נכון את הנתונים באתר של המיסים התשובה היתה - שאין נתונים עדיין)
תודה!!
אני קיבלתי.מישהו כבר קיבל צ'ק בדואר של המענק?
הגשתי ואני ממתינה...
מקווה שלא לשוא
בנק פאג''י מחליף תמורת כ13$בצ'יינג'ים =חלפן כספים
ושמעתי שגם בבנק איגוד תמורת 28 ש''ח
שיגיש שנה הבאהאולי משהוא יוכל לעזור לי
בשנת 2019 הילד בן ה- 19 עוד לא היה נשוי, והיה בדוח של ההורים.
בתחילת שנת 2020 הוא התחתן ב"ה, ההורים שלו קבלו את הכסף, אבל לא עליו, למרות שהוא עדין מופיע תחת השם שלהם.
השאלה האם יש אפשרות לדווח איך שהוא עכשיו שהוא כבר נשוי וכך הוא יוכל לקבל גם את המענק, או בגלל שהם כבר קבלו את הכסף ולא דיווחו עליו בתור נשוי הוא הפסיד את המענק?
מקוה שהשאלה מובנת,
תודה רבה מראש לעונים
איך אפשר לדעת האם אני עתיד לקבל?
זה למעלה מחודש שלא הגיע...
יש עדכון מה קרה איתם?יש לי שני חברים שהולכים להגיש דו"ח מתקן בגלל זה. נעדכן מה קורה איתם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים