אז זו העוגה למסיבת החומש שבסוף עשיתי

• הוסף לסימניות
תודה ל @קווי מתאר שהעלתה באחד האשכולות את התמונה הזו מפינטרס

84febb7b392c8cc15fe65acad8d264ae-jpg.408884

וזו העוגה שיצאה לי
תצלום0070.jpg
תצלום0071.jpg
תצלום0069.jpg

• הוסף לסימניות
וואו, הלכת על הטופ!!!

התוצאה מרשימה ויפהפייה
רואים שנעשתה בסבלנות ובאהבה :)

ועכשיו תמונת ההשראה מתביישת להיות ליד התמונות של העוגה שלך...

• הוסף לסימניות
העוגה נראית כל כך יפה, מוקפדת
ובמילה אחת מושלמת!!!

• הוסף לסימניות
וואו!
ממש מיוחד!

• הוסף לסימניות
יפה כל כך!
אהבתי במיוחד את התמונה השניה, רואים בה כל כך יפה את הפסים שעשית בצד כדי ליצור את האפקט של הדפים, והכריכה בצד, נראית פשוט אמיתית.
ממש מרגש ליצור עוגות למסיבת חומש, מזל טוב והרבה נחת יהודית!

• הוסף לסימניות
וואו!!
נשארתי בלי מילים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם על התגובות המפדבקות
זה נותן חשק לנשיך ולהשקיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לאור התגובות הנלהבות
הכנתי את העוגה הזו היום:

זה העוגה שהכנתי היום

עשיתי לפי ההוראות בול ממש
ויצא לי דחוס כזה, כמו עוגה לא אפויה, צמיגי וכו'
וגם יצא כל מיני גבעות ובועות באפיה
מבחוץ זה נראה שזה אפוי, ואפי' קשה מאד, אבל מבתוכו זה צמיגי שאין אפשרות לטעום
לא מתחיל להתקרב לאורירי
יש לי תנור דלונגי דו תאי, אפיתי בתבנית ענקית חד"פ בשורה השניה מלמטה בתנור התחתון
מאמינה שיש לי טעות בסיסית בהכנת טוורטים
אשמח ממש לעזרה כי זו נראת עוגה טעימה
@הני ר. @רוחי בלבוחי וכל מי שמבינה אשמח לתגובות :)
תודה
מצרפת תמונות
  • תודה
Reactions: איש בן פרצי1 //
52 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה