- הוסף לסימניות
אשמח גם לשאול
אם עוגות שמרים, חלות וכו'
גם לאפות על טורבו מעלות נמוכות?
אם עוגות שמרים, חלות וכו'
גם לאפות על טורבו מעלות נמוכות?
אותו דבר קרה לנו היום. אצטרך לזרןק את הכל לפח.לאור התגובות הנלהבות
הכנתי את העוגה הזו היום:
זה העוגה שהכנתי היום
עשיתי לפי ההוראות בול ממש
ויצא לי דחוס כזה, כמו עוגה לא אפויה, צמיגי וכו'
וגם יצא כל מיני גבעות ובועות באפיה
מבחוץ זה נראה שזה אפוי, ואפי' קשה מאד, אבל מבתוכו זה צמיגי שאין אפשרות לטעום
לא מתחיל להתקרב לאורירי
יש לי תנור דלונגי דו תאי, אפיתי בתבנית ענקית חד"פ בשורה השניה מלמטה בתנור התחתון
מאמינה שיש לי טעות בסיסית בהכנת טוורטים
אשמח ממש לעזרה כי זו נראת עוגה טעימה
@הני ר. @רוחי בלבוחי וכל מי שמבינה אשמח לתגובות
תודה
מצרפת תמונות
אישית לא אוהבת לאפות על טורבו, לדעתי מייבש.גם לאפות על טורבו מעלות נמוכות?
אפית בתוכנית עליון תחתון?אותו דבר קרה לנו היום. אצטרך לזרןק את הכל לפח.
את שמה במקום לא נכון, את אמורה לשים את התבנית על השורה השניה מלמעלה.יש לי תנור דלונגי דו תאי, אפיתי בתבנית ענקית חד"פ בשורה השניה מלמטה בתנור התחתון
אישית לא אוהבת לאפות על טורבו, לדעת
אני בדרך כלל אופה בתנור למטה ושמה בשני מלמטהאת שמה במקום לא נכון, את אמורה לשים את התבנית על השורה השניה מלמעלה.
והדברים יוצאים לך מצוינים? לא נאפה לך מידי מלמטה?אני בדרך כלל אופה בתנור למטה ושמה בשני מלמטה
צריך יותר גבוה?
באמצע בד''כאתמול עשיתי את העוגה שבגללה פתחתי את האשכול
בשני מלמטה על מעלות נמוכות וטורבו
יצא ממש טוב.........
איפה באמת הכי טוב להניח תבניות באפיה? באיזה שלב?
שאלה טובה, אצלי יש שלוש.. [בקו]ואם יש ארבע שלבים?
מה האמצע?![]()
גם לי יש דלונגי דו תאיואם יש ארבע שלבים?
מה האמצע?![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים