מאפים אשמח לעזרה - זה קרה לי כבר עוד פעם מעוגה שניסיתי מפרוג

• הוסף לסימניות
לאור התגובות הנלהבות
הכנתי את העוגה הזו היום:

זה העוגה שהכנתי היום

עשיתי לפי ההוראות בול ממש
ויצא לי דחוס כזה, כמו עוגה לא אפויה, צמיגי וכו'
וגם יצא כל מיני גבעות ובועות באפיה
מבחוץ זה נראה שזה אפוי, ואפי' קשה מאד, אבל מבתוכו זה צמיגי שאין אפשרות לטעום
לא מתחיל להתקרב לאורירי
יש לי תנור דלונגי דו תאי, אפיתי בתבנית ענקית חד"פ בשורה השניה מלמטה בתנור התחתון
מאמינה שיש לי טעות בסיסית בהכנת טוורטים
אשמח ממש לעזרה כי זו נראת עוגה טעימה
@הני ר. @רוחי בלבוחי וכל מי שמבינה אשמח לתגובות :)
תודה
מצרפת תמונות
אותו דבר קרה לנו היום. אצטרך לזרןק את הכל לפח.

• הוסף לסימניות
גם לאפות על טורבו מעלות נמוכות?
אישית לא אוהבת לאפות על טורבו, לדעתי מייבש.
בטוחה שיחלקו עלי כאן, לכן ציינתי מה אני עושה.
שמרים אני אופה על 200-220 מעלות (תלוי כמה התנור הספיק להתחמם) כ-25 דק' שלא יתייבש מידי
חום עליון תחתון

• הוסף לסימניות
יש לי תנור דלונגי דו תאי, אפיתי בתבנית ענקית חד"פ בשורה השניה מלמטה בתנור התחתון
את שמה במקום לא נכון, את אמורה לשים את התבנית על השורה השניה מלמעלה.
חוץ מזה את המתכון הספציפי הזה אני לא מכירה אבל מנסיון בהרבה מתכונים שכתוב שאין צורך להקציף ביצים אם תקציפי את הביצים (שלמות) ואחר כך תוסיפי את שאר החומרים העוגה תצא יותר טובה ואוורירית.

• הוסף לסימניות
שמרים אופים בחום גבוה מינימום 200 (אצלי)
כמובן לבדוק את חוזקו של התנור
אם שמים בחלק האמצע-עליון
מקבלים השחמה חזקה יותר (ויפה לדעתי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני בדרך כלל אופה בתנור למטה ושמה בשני מלמטה
צריך יותר גבוה?
והדברים יוצאים לך מצוינים? לא נאפה לך מידי מלמטה?
אני עם התנור הזה 16 שנה ואופה המון,
תמיד שמה על השני מלמעלה.

• הוסף לסימניות
אתמול עשיתי את העוגה שבגללה פתחתי את האשכול
בשני מלמטה על מעלות נמוכות וטורבו
יצא ממש טוב.........

איפה באמת הכי טוב להניח תבניות באפיה? באיזה שלב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה