אחד הקמפיינים הטובים

• הוסף לסימניות
טוב חברים,

הקמפיין הזה, של ארגון 'לקראת' - הפועל למען החדרת השבת לעם שמחוץ לגבולות זבוטינסקי-בני ברק, הוא לדעתי, קמפיין הצדקה הטוב ביותר במגזר.

חשוב להבין; לבנות קמפיין מנצח זה כמו לתכנן בניין. פלנינג טוב, הבנה טובה של המוצר ומתחריו, הבנה של נפש הצרכן (התורם), יכולת הפרדה גבוהה של מסרים, חידוד מסרים רלוונטיים לצד מסרים שמוכרים, ארט מדהים בבולטותו עם הפקת דפוס מדהימה לא פחות. פשוט קמפיין מושלם. אני כותב את זה לא בגלל שאני מכיר אישית את אלה שעל ההפקה, אלא בגלל שבאמת אני לא מוצא עוד קמפיין מוצלח כזה!

מה נשאר? תציצו כדי להתבשם. ואולי גם תתרמו לעוד טיפה'לה שמן זית ואור.

בגלל כובד הקובץ הוא "התחפש" לקובץ וידאו. כשאתם מסיימים להוריד, שנו לו את השם לסיומת של PDF.

צפה בקובץ המצורף 201491

קבצים מצורפים

• לקראת - קטלוג המכירה הסינית היוקרתית.AVI
    13.2 MB · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
אמת. המומחיות שלהם זה לגרום לאנשים המושפעים במודעות ומלל להיעצר שנייה ליד המודעה. וגם אחר כך להשאיר בהם חותם.
השאלה עד כמה זה מביא את ההתנעה לפעולה, הכל כ"כ יפה ומרשים, אתה אומר איזה רעיון יפה, איזה גרפיקה נהדרת ו.. אתה באמת הולך להשתתף במכירה??

• הוסף לסימניות
למה לא התעלפתי מ"משפחת שמיר"? למי השם הזה אמור לפנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1317259:
למה לא התעלפתי מ"משפחת שמיר"? למי השם הזה אמור לפנות?

כמעט מעליב: יש לי מכרים חרדים בשם משפחת שמיר.

• הוסף לסימניות
קמפיין חדגוני ומשמים. מרב הלהיטות ליצור קונספט אחיד, השפה העיצובית פשוט לא יוצרת עניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1317265:
כמעט מעליב: יש לי מכרים חרדים בשם משפחת שמיר.
בסדר, ברור, אבל הקונוטציה הראשונית לקחה אותי ליצחק שמיר. לא אמורים לפנות רק למכרים שלך, זה לא שם ידוע בציבור שלנו.
וחוצמזה, אם הכוונה לשם ארצישראלי, במה זה שונה מקינן, אשכנזי וכו'? לא הבנתי, סורי. האמת שציפיתי שיבואו עוד טיזרים עם שמות נוספים. בגלל שזה לא בא, ועוד כיכב ע"ג שער הקטלוג, אני מניחה שחייבת להיות כוונה דווקא בשם הזה.

• הוסף לסימניות
לא נראהלי שמישהו בציבור הכללי עוד זוכר את יצחק שמיר

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את הקמפיין.

מה שלדעתי היה מיותר זה הטיזרים- שמעתי פעם מפירסומאי שכל טיזר שאין עליו את לוגו החברה, זה משהו שהוא ב90% מהמקרים מיותר לחלוטין.
במקרה הזה אני מסכימה איתו. הם לא יצרו באזז או משו מיוחד וחשבתי שזה עוד פרסומת לדיסק/ לתוכנית של סלקום עם מוזיקה (בגלל הסגול)

• הוסף לסימניות
לדעתי הם סמכו על "שלום עליכם" בצירוף הצבעים הכ"כ אופייניים להם... הרי זה מיועד לציבור ששלום עליכם ישר לוקח אותו ל"שאבעס".
מה שכן אולי היה חבל, שלא המשיכו עם הפונט שפע קלאסי, זה היה מקשר עוד יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1317298:
בסדר, ברור, אבל הקונוטציה הראשונית לקחה אותי ליצחק שמיר. לא אמורים לפנות רק למכרים שלך, זה לא שם ידוע בציבור שלנו.
וחוצמזה, אם הכוונה לשם ארצישראלי, במה זה שונה מקינן, אשכנזי וכו'? לא הבנתי, סורי. האמת שציפיתי שיבואו עוד טיזרים עם שמות נוספים. בגלל שזה לא בא, ועוד כיכב ע"ג שער הקטלוג, אני מניחה שחייבת להיות כוונה דווקא בשם הזה.

סורי, אני ראיתי עוד הרבה שמות משפחה חוץ משמיר...
ומאוד נחמד תמיד להיתפס על קטנות..
ןאין לי שום קשר לפרויקט ולעמותה הנ"ל

• הוסף לסימניות
כשראיתי את הקמפיין דווקא התלבטתי אם האסטרטגיה של הפרסום המסיבי נכונה.
השקיעו הרבה כסף בפרסום הענק, והשאלה שלי אם התוצאות יצדיקו את המאמץ.
בתרגום לשפת המעשה- האם ההכנסות מהמכירות יכסו את הוצאות אלפי השקלים של הפרסום הרחב.

• הוסף לסימניות
אצלנו פורסם רק השם הזה. תכל'ס זה לא מה שבאמת חשוב ומשנה לי, אני רק מנסה להבין איזו אסטרטגיה עומדת מאחורי זה. זה הכל. אני בד"כ לא מהמדקדקים...

• הוסף לסימניות
קמפיין יסודי - אסטרטגיה שורשית!

• הוסף לסימניות
אני מעזה להשמיע את קולי - קול ענות חלושה - בין קולותיכם הרמים.
או אולי הדימוי הבא יהיה יותר נאמן למציאות, כמו דג רקק מול כרישים... פרסומיים כמובן.
אני לא מבינה הרבה באסטרטגיה, למרות שצ'וק נתנה לי פעם ריאיון מדהים, אבל אתם שוכחים לקחת בחשבון דבר אחד. תסתכלו על זה מהמבט של הצרכן - הלקוח - התורם.
אני לא נוהגת לתרום כמעט מחוץ לקביעויות שלי, חוברות של מכירות סיניות עוברות אצלי לפח האשפה עוד לפני שאני פותחת אותן (אפילו לא של רפואה וישועה שהיתה לא מזמן בשטח) ואילו החוברת הזאת גרמה לי לעצור, ולפחות לדפדף בה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1317579:
אני מעזה להשמיע את קולי - קול ענות חלושה - בין קולותיכם הרמים.
או אולי הדימוי הבא יהיה יותר נאמן למציאות, כמו דג רקק מול כרישים... פרסומיים כמובן.
אני לא מבינה הרבה באסטרטגיה, למרות שצ'וק נתנה לי פעם ריאיון מדהים, אבל אתם שוכחים לקחת בחשבון דבר אחד. תסתכלו על זה מהמבט של הצרכן - הלקוח - התורם.
אני לא נוהגת לתרום כמעט מחוץ לקביעויות שלי, חוברות של מכירות סיניות עוברות אצלי לפח האשפה עוד לפני שאני פותחת אותן (אפילו לא של רפואה וישועה שהיתה לא מזמן בשטח) ואילו החוברת הזאת גרמה לי לעצור, ולפחות לדפדף בה.

מדפדוף לא בדיוק משלמים הוצאות.
השאלה שנשאלה, כמה הפרסום הזה הניעה לפעולה, וכמה אנשים שכבר נמאס להם ממכירות סיניות, החליטו בזה כן להשקיע ולתרום.

• הוסף לסימניות
רואים שהעיצוב נקי ומקצועי-
קוראים לזה :)הגאונות שבפשטות

• הוסף לסימניות
רואים שהעיצוב נקי ומקצועי-
קוראים לזה :)הגאונות שבפשטות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1317249:
אמת. המומחיות שלהם זה לגרום לאנשים המושפעים במודעות ומלל להיעצר שנייה ליד המודעה. וגם אחר כך להשאיר בהם חותם.
השאלה עד כמה זה מביא את ההתנעה לפעולה, הכל כ"כ יפה ומרשים, אתה אומר איזה רעיון יפה, איזה גרפיקה נהדרת ו.. אתה באמת הולך להשתתף במכירה??

הפרכת את תורת הפרסום, בארבע שורות מוקלדות

• הוסף לסימניות
קטלוג מכירה סינית ראשון שדפדפתי בו מתחילתו ועד סופו.
אפשר לזקוף זאת לזכותם!!!

הנעה לפעולה? ימים יגידו...

(באופן אישי נראה לי שאנשים יותר נענים לקריאות מצוקה מאשר "סתם" בשביל שעוד יהודי יטעם מטעם השבת, ולכן אי אפשר לצפות לאותה כמות מכירות, אבל זה שהם גרמו לאנשים להתעניין - זה לפחות עוזר להם להיות בכיוון...)

• הוסף לסימניות
...קריאת מצוקה עובדת פעם אחת ופעמיים. ולרוב, הרגש הזה כבר נשחק אצל רוב האנשים.

מעשה נאצל וגדול ובעיקר הסיפוק שבעקבותיו, יכול לעורר ולהניע הרבה יותר, ולאורך זמן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה