לא.האם למישהו יש רעיו לפיתרון לחדר הכביסה הצפוף בדגם A ? האם יש ריווחיות של שטח לפרוץ שם את המסתור?
האם אתה מתקין את המזגנים?הפרש גובה ותרוויח חצי מטר.
האם אתה מתקין את המזגנים?
אם כן נשמח שתפנה אלינו
a0527694545
זה הטלפון ועם האות A בהתחלה במייל (ג'ימייל)
תודה
האם למישהו יש רעיו לפיתרון לחדר הכביסה הצפוף בדגם A ? האם יש ריווחיות של שטח לפרוץ שם את המסתור?
נשמע שראיתם הרבה דירות אז אם אתם יודעים נשמח לתשובה:אני חשמלאי ולא מתקין.
חשוב לציין שכיסוי הצנרת מקלקר דחוס מצופה קרמיקה.ראיתי אצל מישהו שהגביהה את המכונת כביסה ושם אותה על הצנרת של האסלה
(הרוויח 30 ס"מ לאורך המרפסת שרות ועשה למטה ארון/סתם הגבהה.
אכן הייתי בהרבה דירות...נשמע שראיתם הרבה דירות אז אם אתם יודעים נשמח לתשובה:
שמענו על משהו שעשה מזגן מרכזי לסלון מטבח וחדר אחד וכל השאר מזגן עיליים בודדים
זה לא עדיף על פני שישה מזגנים עיליים? (חוסך מנועים)
תודה רבה
אפשר לשאול מה מומלץ?אכן הייתי בהרבה דירות...
ולגבי המיזוג
בהחלט שהרבה עשו כך (מיני מרכזי למטבח/סלון ועיליים לחדרים)
אנחנו עשינו מזגנים עיליים בחדריםואולי עכשיו עדיף בכלל אפשרות 3 של מזגן מיני מרכזי לסלון ומטבח+מזגנים עליים.
איך מנוע אחד? לכל המזגנים ביחד???אנחנו עשינו מזגנים עיליים בחדרים
וסלון מטבח מיני מרכזי
אבל עשינו VRF של תדיראן שזה אומר רק מנוע אחד במסתור
אבל זה יקררר...
כןאיך מנוע אחד? לכל המזגנים ביחד???
אותו מנוע גם למרכזי וגם לעיליים?
כן, כל המזגנים מחוברים למנוע אחדאותו מנוע גם למרכזי וגם לעיליים?
מה המעלה בזה? רק חסכון המקום במסתור?
ובשביל הבעיה הזו אפשר מזגן מרכזי לכל הבית. לא?כן, כל המזגנים מחוברים למנוע אחד
זה מזגן נורא משוכלל כמעט לא עושים אותו בדירות
בעיקר בגלל המחיר שלו
אנחנו עשינו אותו בעיקר בגלל הבעיה של המסתור
5 מנועים במסתור כזה קטן
חוץ ממה שזה סוגר את האויר לחלון במטבח
זה חום מטורף במסתור
אבל אז את מדליקה כל פעם את המזגן בכל הביתובשביל הבעיה הזו אפשר מזגן מרכזי לכל הבית. לא?
ב-5 חדרים?!אגב, אני יודעת על משפחה אחת שעשתה מיני מרכזי בכל הבית
ב-5 חדרים?!
יש לך מושג האם זה מספיק להם? מאד יעזור לי. תודה.
וזה חוקי במרפסת?יש במתחם מספיק דירות שעשו רק עיליים והוציאו 2 מנועים למרפסת הרגילה
זה עדיף מכל הבחינות חוץ מהיופי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים