אחסון אתר

• הוסף לסימניות
איחסון בארץ או בחו"ל?

אם בחו"ל, יקר להחריד.

• הוסף לסימניות
בארץ כמובן.
האחסון בחו"ל זול הרבה יותר אבל גם לא שווה

• הוסף לסימניות
סקיור הוסט. אחסון אתר בסדר גודל שעליו אתה מדבר יעלה גרושים..
http://www.securehost.co.il/hosting.php
15 שקל בחודש ל-500 מ"ב יש תמיכה מעולה תתחיל בזה ותמיד ניתן לשדרג.

• הוסף לסימניות
אני יודע שsiteground שיושבים בחו"ל הם חברה עם שרתים מאוד מהירים וזמן תגובה לשירות לקוחות של 30 שניות בממוצע (מנסיון) אם יש לך כזה דבר בארץ אז אני אוריד בפניך את הכובע (עם שלושת פינותיו:):):))
זה נכון יש שמה כאלה פחות אמינים ומהירים אבל בשביל זה בודקים.
(יש לי עוד חברות שאני מתעסק ביום יום, אבל בשביל הויכוח אז אני מביא את ההכי טוב שאני מכיר).
המחיר שמה יהיה 4 דולר לחודש לאתר אחד עם 10 ג'יגה אחסון. ובחידוש המנוי אז 10 דולר לחודש. מקבלים גם דומיין חינם לכל הזמן שיש שמה חשבון אחסון.

לינק אליהם: https://goo.gl/SW8u9M

אני נתתי קישור שאני ירויח עמלת הפניה עם תשתמש בו, אבל אתה יכול לראות את זה גם ללא הקישור, ומה שכתבתי זה באמת מה שאני חושב כי דוקא הם מהחברות שמשלמות הכי קצת על הפניה של לקוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1955758:
אני יודע שsiteground שיושבים בחו"ל הם חברה עם שרתים מאוד מהירים וזמן תגובה לשירות לקוחות של 30 שניות בממוצע (מנסיון) אם יש לך כזה דבר בארץ אז אני אוריד בפניך את הכובע (עם שלושת פינותיו:):):))
זה נכון יש שמה כאלה פחות אמינים ומהירים אבל בשביל זה בודקים.
(יש לי עוד חברות שאני מתעסק ביום יום, אבל בשביל הויכוח אז אני מביא את ההכי טוב שאני מכיר).
המחיר שמה יהיה 4 דולר לחודש לאתר אחד עם 10 ג'יגה אחסון. ובחידוש המנוי אז 10 דולר לחודש. מקבלים גם דומיין חינם לכל הזמן שיש שמה חשבון אחסון.

לינק אליהם: https://goo.gl/SW8u9M

אני נתתי קישור שאני ירויח עמלת הפניה עם תשתמש בו, אבל אתה יכול לראות את זה גם ללא הקישור, ומה שכתבתי זה באמת מה שאני חושב כי דוקא הם מהחברות שמשלמות הכי קצת על הפניה של לקוחות.
אני מסכימה עם כל מילה לגבי SITEGROUND השרות שלהם פצצה הלוואי על ישראל
והשרתים מהירים , והמחיר ממש זול
ממליצה בכל פה

• הוסף לסימניות
מישהו פה ניסה את OVH. באיחסון שיתופי.?
https://www.ovh.ie/web-hosting/

אני יש לי נסיון איתם ב VPS. והם הכי טובים והכי זולים. בכל סוגי השירותים שאני מכיר.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא ככה ! ניסתי חברות בחול וגם בארץ. זמן הטעינה של האתר ארוך יותר, עובדה!!
משפיע על הקידום, חווית המשתמש ומה לא!
אכן חברות מסוימות מציעות שרות טוב יותר והמחיר גם זול יותר, אבל זה טוב לאתרים בחול.
מוזמנים לבדוק היכן תנובה, אסם או שלמה סיקסט מאחסנים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיימוש;1956542:
זה ממש לא ככה ! ניסתי חברות בחול וגם בארץ. זמן הטעינה של האתר ארוך יותר, עובדה!!
משפיע על הקידום, חווית המשתמש ומה לא!
אכן חברות מסוימות מציעות שרות טוב יותר והמחיר גם זול יותר, אבל זה טוב לאתרים בחול.
מוזמנים לבדוק היכן תנובה, אסם או שלמה סיקסט מאחסנים!!!
אז ככה, תנובה מאוחסן בשרת באנגליה, ובעוד שרת בגרמניה, כתובות IP
199.83.130.60
149.126.73.60
אסם מאוחסן בגרמניה, כתובת IP
149.126.79.4
שלמה סיקסט מאוחסן באמת בישראל נראה לי שבחוות שרתים של נטוויזן, ואני מאמין שיש לו שמה שרת גדול, כי הם לא עובדים עם לקוחות של 20-30 שקלים לחודש.
(אולי זה מאוחסן במקום אחר, אבל אני לא בטוח)
כתובת IP שלו:
82.80.29.243

• הוסף לסימניות
אז מה בכל אופן היתרון לאחסן בארץ? רק צריכת כחול לבן???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיימוש;1958333:
אז מה בכל אופן היתרון לאחסן בארץ? רק צריכת כחול לבן???
ברור שישנה עדיפות מבחינת מהירות בין שרתים בארץ לחו"ל.

אבל ישנם עוד אינספור פרמטרים שיקבעו את מהירות האתר.

ולכן אתה רואה אתרים שמאוחסנים בארץ והם איטיים, וכאלו שמאוחסנים בחו"ל והם מהירים.

• הוסף לסימניות
הפתרון המושלם VPS Host, אחסון מיוחד למגזר הדתי (שומר שבת אבל לא פוגע ב-PageRank ומאפשר כניסה של לא-יהודים). ואעפ"כ אחסון אתר בארץ, מבלי לעבור על איסור 'מסייע' או 'לפני עיור',
http://vpshost.co.il/hosting/
ועדיין להנות מכל ההטבות של חברה מובילה בשוק במחירים ממש טובים,
למידע נוסף - 054-7205382

ולעניין השאלה, 100MB בשנה זה יקר מאוד, תוכל לקבל 1GB בחבילה הבסיסית הנ"ל ב-240 ש"ח לשנה,
כל טוב

• הוסף לסימניות
מעניין שהדומיינים באתר שהצעת הם מאד יקרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה