"לא שווה"... אוקי.נכתב ע"י חיימוש;1954622:בארץ כמובן.
האחסון בחו"ל זול הרבה יותר אבל גם לא שווה
site5נכתב ע"י חיימוש;1954642:היכן אתם מאחסנים?
אני מסכימה עם כל מילה לגבי SITEGROUND השרות שלהם פצצה הלוואי על ישראלנכתב ע"י 3 פינות;1955758:אני יודע שsiteground שיושבים בחו"ל הם חברה עם שרתים מאוד מהירים וזמן תגובה לשירות לקוחות של 30 שניות בממוצע (מנסיון) אם יש לך כזה דבר בארץ אז אני אוריד בפניך את הכובע (עם שלושת פינותיו)
זה נכון יש שמה כאלה פחות אמינים ומהירים אבל בשביל זה בודקים.
(יש לי עוד חברות שאני מתעסק ביום יום, אבל בשביל הויכוח אז אני מביא את ההכי טוב שאני מכיר).
המחיר שמה יהיה 4 דולר לחודש לאתר אחד עם 10 ג'יגה אחסון. ובחידוש המנוי אז 10 דולר לחודש. מקבלים גם דומיין חינם לכל הזמן שיש שמה חשבון אחסון.
לינק אליהם: https://goo.gl/SW8u9M
אני נתתי קישור שאני ירויח עמלת הפניה עם תשתמש בו, אבל אתה יכול לראות את זה גם ללא הקישור, ומה שכתבתי זה באמת מה שאני חושב כי דוקא הם מהחברות שמשלמות הכי קצת על הפניה של לקוחות.
אז ככה, תנובה מאוחסן בשרת באנגליה, ובעוד שרת בגרמניה, כתובות IPנכתב ע"י חיימוש;1956542:זה ממש לא ככה ! ניסתי חברות בחול וגם בארץ. זמן הטעינה של האתר ארוך יותר, עובדה!!
משפיע על הקידום, חווית המשתמש ומה לא!
אכן חברות מסוימות מציעות שרות טוב יותר והמחיר גם זול יותר, אבל זה טוב לאתרים בחול.
מוזמנים לבדוק היכן תנובה, אסם או שלמה סיקסט מאחסנים!!!
ברור שישנה עדיפות מבחינת מהירות בין שרתים בארץ לחו"ל.נכתב ע"י חיימוש;1958333:אז מה בכל אופן היתרון לאחסן בארץ? רק צריכת כחול לבן???
את חושבת ששווה???!נכתב ע"י רמה פלוס;1954711:"לא שווה"... אוקי.
site5
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים