עזרה אחרי לידה, לא נרדמת בלילה..

• הוסף לסימניות
סי.בי.טי לא יאומן כמה שזה עוזר!
חברה שלי הייתה משתגעת וניסתה מלאאא פתרונות שלחו אותהלאחת מגבעת שמואל ותוך 2-3 טיפולים הכל עבר וחסל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמע שעדיין לא חזרת לאיזון הורמונלי.
כדאי לך לחשוב על טיפול- שניים באחד התחומים של הרפואה האלטרנטיבית, מה שמדבר אליך (רפלקסולוגיה וכד')
תרגישי טוב!

• הוסף לסימניות
זה מההורמונלים
תקחי כדור שינה לכמה ימים
מכירה כמה כאלו נשים - מחזיר לשפיות!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בצהריים את מצליחה להרדם? סתם מניחה ראש ומצליחה או רק בלילה?

• הוסף לסימניות
היה לי וזה היה משהו קצת מעבר... ממליצה לשאול רופא משפחה ולהיות כנים.

• הוסף לסימניות
אני שבועיים אחרי לידה ולא מצליחה להרדם בצהריים
ובלילה רק באיזור 12 לא קודם.
מרגישה עייפה ממש ופשוט לא נרדמת
ממש מהלידה זה ככה
(לידה קודמת זה לא היה )

• הוסף לסימניות
אני שבועיים אחרי לידה ולא מצליחה להרדם בצהריים
ובלילה רק באיזור 12 לא קודם.
מרגישה עייפה ממש ופשוט לא נרדמת
ממש מהלידה זה ככה
(לידה קודמת זה לא היה )
זה מאד נורמלי.
כדאי לשכב בנחת ולזכור שמנוחה שווה תשעים ומשהו אחוזי שינה!
לי זה מאד עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה