נכתב ע"י RacheliArt;n4984454:יואל ארלנגר צלם מומלץ בכל פה. הסבלנות, היחס האישי לילדים...חוויה נהדרת.
תודה רבה!!
באמת היה קשה להימנע מהםנכתב ע"י טירה;n4985123:רואים שאתה יודע מה אתה עושה!!
רק ההחזרים במשקף קצת מציקים
זה באמת מה שרציתי ליצורנכתב ע"י תמי פ;n4985102:תמונות מאד עוצמתיות, אך ענין של טעם לי קצת הפריעה ההילה החזקה מסביב לדמות...
נכתב ע"י sarigold5;n4985466:גם אני הכי אהבתי את הראשונה!
ברב תמונות האחרות (חוץ מהתמונה של הבחור שהעלית אח"כ) הייתי מעדיפה קצת יותר תאורה קיימת- שהפלאש יהיה פחות דומיננטי ואז גם הצד המוצל היה קצת יותר מואר. אבל אולי זה עניין של טעם.
בתמונה הקבוצתית הייתי מנמיכה את הפלאש קצת (בגובה, לא בעצמה) שיהיה אור גם בעיניים של הגדול.
לא התכוונתי שתשתמש בתאורה קיימת לבד, הפריע לי בעיקר הצל החזק שבצד הלא מואר של הפנים והרקע החשוך.נכתב ע"י קקטוס;n4985494:עניין של טעם, הרבה פה בפורום רואים כל הזמן תאורה קיימת, ולכן קשה להם לקבל את סגנון התאורה הזה כמובן מאליו.
נכתב ע"י קקטוס;n4985494:עניין של טעם, הרבה פה בפורום רואים כל הזמן תאורה קיימת, ולכן קשה להם לקבל את סגנון התאורה הזה כמובן מאליו.
לגבי הנמכה בגובה, זה ממש לא התאפשר בגלל המשקפיים
בגלל שהן גדולות וקמורות, קשה מאוד לצלם בלי לקבל השתקפות של הפלאש במשקפיים
נכתב ע"י אפרת 10;n4985524:תמונות ותאורה מיוחדת!
באיזה שעה צולם?
כן, נכוןנכתב ע"י דוד דנברג;n4986999:לקוחות חוזרים זה תעודת כבוד, זה לא עניין עסקי, זה מסר שאומר שקיבלנו את מה שחלמנו והיצירתיות שלו לא תתן תוצאה משוכפלת באירוע הבא.
והתוצאה מצדיקה את התעודה
שים לב שהרוב פה התחברו לתמונה הראשונה, זאת שבה נכנס יותר אור קיים לתמונה, היא בסגנון שונה מהדרמה המכוונת שיש ביתר התמונות.
לרוב אני גם מתחבר לזה, בצילום חוץ, לתת לרקע הקיים יותר נוכחות, במקרה הזה, לתת עוד סטופ בחשיפה במקום עוצמת פלאש. אבל זה עניין של טעם כמובן התוצאה הדרמטית יפה ומעניינת ובטוח שיש בסט גם תמונות דומות לראשונה.
לגבי ההשתקפות במשקפיים. הפלאש בדר"כ מגיע מזווית שהיא קצת יותר גבוהה מגובה פני המצולם. ברגע שהבחור מרים סנטר או שאתה מצלם מזווית שהיא קצת יותר נמוכה ממנו, האור האלכסוני משתקף במשקפיים. בשביל להימנע מזה צריך לצלם מזווית קצת יותר גבוהה או עם סנטר נמוך יותר של המצולם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים