^אחת ולתמיד: קיצורי המקלדת שכולנו מוכרחים להכיר^

• הוסף לסימניות
יש שני מקשים שאני משתמשמ איתם לאחרונה הרבה אולי כי נלחץ לי ואני לא שמה לב
אחד הוא F11 כי המסך בורח לי ואין לי את המקשים למעלה ולמטה מקווה שמישהו מבין אותי ויוכל להסביר מה קורה לי ולמה F 11 מחזיר את זה

וגם הלחצן lnsert כשאני כותבת בעיקר במייל
הוא תופס לי פתאום אות
ורושם לי מעל אות אחרת

מי שמבין ויוכל להסביר תבוא עליו הברכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zivoni;2332183:
מישהו אולי יודע איך עושים צילום מסך במקשי המקלדת?
ווינדוס+F
(במקביל הוא פותח את המשוב אבל התמונה נמצאת בתיקיית תמונות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קפוצון;2332193:
יש מקש PRINT SCREEN

לפעמים צריך להחזיק גם את המקש shift כדי שזה יצלם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברגע שהשתדרג לי ל WIN10
כל הקיצורים של וורד - נגמרו! פשוט לא עובדים.
יש למישהו מושג למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2332213:
אכן. ולחצתי - גם עם shift וזה לא עושה צילום מסך. רק גולל למטה.:(:(:(

זה מחשב נייד? כי אם כן, צריך ללחוץ ביחד עם Fn (למטה צד שמאל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה