עזרה ראשונה! אטופיק לתינוקת

הכי עדיף אבקת כביסה תינוקלין
יש להם גם מרכך אבל לא ניסיתי

הכי טוב ג'ל כביסה תינוקלין

אני קופצת על האשכול, מקווה שתהיו לי לעזר.
הבן שלי בן שנה ורבע עם אטופיק. לכל הילדים שלי היה אטופיק ברמה כזו או אחרת, לכולם מרחתי אלוקום פה ושם והיה יחסית בסדר. אבל הוא הרבה יותר חמור. קרקפת מדממת מגירודים וקילופים קשים כאלה, וממש מתקשה להירדם בלילות בגלל גירודים בכל הגוף.
אני לא רוצה ללכת שוב לרופאת עור שתתן לי מרשמים לאלוקום כי היו לי כמה רופאים שנתנו לי אלוקום כמו מים ואני פוחדת שרק הרס
אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דרך להתחיל מעכשיו טיפול יסודי גם לקרקפת וגם לכל הגוף. כמו כן אשמח להמלצה על רופא אלרגיה ורופא עור טוב...
תודה רבה!
משחה בשם פרוטפיק עושה פלאים, מנסיון

תכלס
מה עושים
אני מיישמת בגדול את העצות פה של כולם
עכשיו צריכה פתרון למגר את הסבל הנוראי הזה.
מה הפתרון האמיתי לטווח ארוך?
שוייץ? טיפול הומופתי? ים המלח?
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון מה עזר .
תודה רבה
יש פיתרון בעז"ה, יכולה לשלוח לי מייל חוזר ואתן לך עצות שאנשים מאוד נעזרו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תכלס
מה עושים
אני מיישמת בגדול את העצות פה של כולם
עכשיו צריכה פתרון למגר את הסבל הנוראי הזה.
מה הפתרון האמיתי לטווח ארוך?
שוייץ? טיפול הומופתי? ים המלח?
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון מה עזר .
תודה רבה
אשמח גם לפיתרון
הילד שלי כבר בן 13 ועדיין סבל גרד וכו'

נו מה זה אשמח לדעת
ולא מדובר בתינוק
אני לא יודעת לומר לך מה ההוראות המדוייקות, אני אשאל את בת דודה שלי שהיה לה אטופיק בדרגה חמורה והיא עשתה את זה, והיום אין לה כלום (חמורה ברמה שהיא יכלה להוריד גרביון רק במים חמים..)

תו
אני לא יודעת לומר לך מה ההוראות המדוייקות, אני אשאל את בת דודה שלי שהיה לה אטופיק בדרגה חמורה והיא עשתה את זה, והיום אין לה כלום (חמורה ברמה שהיא יכלה להוריד גרביון רק במים חמים..)
תודה ..כבר לוידע מה יכול להיות עוד

לבן שלי בן שנתיים יש אטופיק שהתחיל בגיל 4 חודשים (אחרי חשיפה לאלרגן) אחרי מספר רופאי עור פרטיים(במקום לחכות לקופה) ואשפוז בבית חולים בעקבות זיהום
הלכנו לד"ר אביקם הראל מתל אביב - מומחה בעור לילדים בעיקר באטופיק
סוף סוף רופא שהבין אותנו ולימד אותנו מלא דברים חדשים שאף רופא לא הסביר לנו לפני
הוא אמר לנו שהמצב שלו ממש קשה ננסה חצי שנה ואם הטיפול שלו לא יעזור הוא ירשום לנו מכתב למשרד הבריאות שיאשרו לנו טיפול ביולוגי (אמורים להגיע למצב של פנים חלקות ללא משחות בכלל)
אחרי שינוי במרכך כביסה, מרכך וסבון רחצה, קרם לחות לאחר שהפצעים הפתוחים נסגרים והכי חשוב משחת הרכבה(טיפולית) עם סטרואידים במינון נמוך שהוא רוקח במקום כל המשחות שניסינו לפני והפסיקו לעזור.
כרגע ב"ה המצב ממש טוב אבל עדין יש טיפה אדמומיות ואם לא מקפידים על המשחה חוזר הגירוד
לכן יש לנו תור בעוד חודש לבקש טיפול ביולוגי

יכול להיות שהוא יכול לעזור להרבה יעוץ שלו עולה 1200 ויש השתתפות של הקופה(לבדוק לפני)
אני חושבת ששוה כל שקל
0737691088

אני השתמשי במשחות ובסבון של חברת אטופיקום
וראיתי שיפור גדול וכן מנסיון של אחיינים שגם הצליחו איתם
השתמשנו בסבון ובקרם.
הרבה בצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה