- הוסף לסימניות
עדיף גל כביסה, רק השאיפה של האבקה יכולה לפעמים להחמיר את הסימפטומיםעכשיו התחלתי עם אבקת כביסה עדינה.
מרכך הפסקתי כבר קודם.
עדיף גל כביסה, רק השאיפה של האבקה יכולה לפעמים להחמיר את הסימפטומיםעכשיו התחלתי עם אבקת כביסה עדינה.
מרכך הפסקתי כבר קודם.
נוזל כביסה לא חזק מידי?עכשיו התחלתי עם אבקת כביסה עדינה.
מרכך הפסקתי כבר קודם.
משחה בשם פרוטפיק עושה פלאים, מנסיוןאני קופצת על האשכול, מקווה שתהיו לי לעזר.
הבן שלי בן שנה ורבע עם אטופיק. לכל הילדים שלי היה אטופיק ברמה כזו או אחרת, לכולם מרחתי אלוקום פה ושם והיה יחסית בסדר. אבל הוא הרבה יותר חמור. קרקפת מדממת מגירודים וקילופים קשים כאלה, וממש מתקשה להירדם בלילות בגלל גירודים בכל הגוף.
אני לא רוצה ללכת שוב לרופאת עור שתתן לי מרשמים לאלוקום כי היו לי כמה רופאים שנתנו לי אלוקום כמו מים ואני פוחדת שרק הרס
אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דרך להתחיל מעכשיו טיפול יסודי גם לקרקפת וגם לכל הגוף. כמו כן אשמח להמלצה על רופא אלרגיה ורופא עור טוב...
תודה רבה!
יש פיתרון בעז"ה, יכולה לשלוח לי מייל חוזר ואתן לך עצות שאנשים מאוד נעזרו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תכלס
מה עושים
אני מיישמת בגדול את העצות פה של כולם
עכשיו צריכה פתרון למגר את הסבל הנוראי הזה.
מה הפתרון האמיתי לטווח ארוך?
שוייץ? טיפול הומופתי? ים המלח?
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון מה עזר .
תודה רבה
עצות נוספות שלא כתובות פה 0533122689יש פיתרון בעז"ה, יכולה לשלוח לי מייל חוזר ואתן לך עצות שאנשים מאוד נעזרו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח גם לפיתרוןתכלס
מה עושים
אני מיישמת בגדול את העצות פה של כולם
עכשיו צריכה פתרון למגר את הסבל הנוראי הזה.
מה הפתרון האמיתי לטווח ארוך?
שוייץ? טיפול הומופתי? ים המלח?
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון מה עזר .
תודה רבה
מה המיילעצות נוספות שלא כתובות פה 0533122689
מרפא או מרגיע לאותו זמן?ים המלח.
הכי עוזר
מה מה המייל
0583239689T ואז שטרודל גימייל (זה פשוט לא נותן לעלות מייל...)מה
מה המייל
מרפא, רק צריך מספיק סבלנות כדי לעשות את זה לפי ההוראות..מרפא או מרגיע לאותו זמן?
נו מה זה אשמח לדעתמרפא, רק צריך מספיק סבלנות כדי לעשות את זה לפי ההוראות..
אני לא יודעת לומר לך מה ההוראות המדוייקות, אני אשאל את בת דודה שלי שהיה לה אטופיק בדרגה חמורה והיא עשתה את זה, והיום אין לה כלום (חמורה ברמה שהיא יכלה להוריד גרביון רק במים חמים..)נו מה זה אשמח לדעת
ולא מדובר בתינוק
תודה ..כבר לוידע מה יכול להיות עודאני לא יודעת לומר לך מה ההוראות המדוייקות, אני אשאל את בת דודה שלי שהיה לה אטופיק בדרגה חמורה והיא עשתה את זה, והיום אין לה כלום (חמורה ברמה שהיא יכלה להוריד גרביון רק במים חמים..)
קחי בחשבון שיש כאלו שזה עוזר להם מאד ויש כאלו שלא.. שלא תתלי תקוות ואז תתאכזביתו
תודה ..כבר לוידע מה יכול להיות עוד
קח*קחי בחשבון שיש כאלו שזה עוזר להם מאד ויש כאלו שלא.. שלא תתלי תקוות ואז תתאכזבי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים