טיול ונופש אטרקציות באזור כרמיאל-יש?

• הוסף לסימניות
באגם מונפורט יש קארטינג,
מצחיק להשוות.
הקארטינג של דיר אל אסאד הוא ליגה אחרת בכלל.
מתאים לצעירים שרוצים אקקקקשן אמיתי, ולא מפחדים לא מהקארטינג עצמו ולא מהאוכלוסיה שם.
אגב, זה נמצא על הכביש הראשי, אבל בתוך המקום עצמו לא כ"כ נעים להסתובב.
@שוקלד בלונדי אני לא זוכר כמה עלה, כי לא אני שילמתי....

• הוסף לסימניות
גם ערביי עכו צריכים אותנו בשביל הפרנסה....
אבל אנחנו לא נשכח לא נסלח ולא ניתן להם את זה !!!!!
נו נו,
ערביי עכו התפרעו והרגו וערביי דיר אל אסד לא...

• הוסף לסימניות
מה זה פארק המחצבה? זה שווה?
ועוד שאלה לגבי כרמיאל:
איך מגיעים משם לצפת/מירון? ראיתי שיש אוטובוס שעובר דרך נצרת, זה מפחיד???

• הוסף לסימניות
פארק המחצבה זה פארק יפהפה עם מפלים ומדשאות. אין הרבה מתקנים לילדים אבל בכ"ז שווה ללכת. זה ממש מול פארק המשפחה.
יש את קו 361 או 364 לצפת שעובר דרך מירון. הוא לא עובר דרך נצרת.

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה למלא יום שלם שם באזור.
בלי רכב.
לסיים את היום ברשב"י ולחזור משם הביתה לבני ברק.
מה עוד אפשר לעשות שם באזור?
אין לי בעיה לנסוע לאן שצריך.
ילדים מגיל 4 עד 14.

• הוסף לסימניות
יש כמה נחלים באזור שאפשר להגיע אליהם בתחבורה ציבורית וקצת הליכה. הילדים שלי נסעו לנחל כזיב ומאוד נהנו.
יש גם את נחל עמוד אבל אני לא בטוחה שאפשר להגיע לשם בלי רכב ולא בטוח שזה מתאים לילדים קטנים. (אני לא הייתי אבל בעלי לקח את הילדים הגדולים לשם.)

• הוסף לסימניות
יש כמה נחלים באזור שאפשר להגיע אליהם בתחבורה ציבורית וקצת הליכה. הילדים שלי נסעו לנחל כזיב ומאוד נהנו.
יש גם את נחל עמוד אבל אני לא בטוחה שאפשר להגיע לשם בלי רכב ולא בטוח שזה מתאים לילדים קטנים. (אני לא הייתי אבל בעלי לקח את הילדים הגדולים לשם.)
אני חושבת שנחל עמוד יהיה קשה לקטנים.
נחל כזיב מתאים גם לילדים בני חמש?
איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית מכרמיאל?

• הוסף לסימניות
שאלתי את הילדים שלי.
האם אמרו שיש אזורים שמתאימים יותר ויש פחות, אבל ההליכה עד לנחל תהיה להם קשה.
זה יכול לקחת חצי שעה ללכת מהאוטובוס עד הנחל עם ילדים קטנים.
כנראה שלא כדאי.

• הוסף לסימניות
איפה יש מקום לפיקניק בכרמיאל? באזור פארק המשפחה.

• הוסף לסימניות
מה זה פארק המחצבה? זה שווה?
ועוד שאלה לגבי כרמיאל:
איך מגיעים משם לצפת/מירון? ראיתי שיש אוטובוס שעובר דרך נצרת, זה מפחיד???
פארק המחצבה זה פארק יפהפה עם מפלים ומדשאות. אין הרבה מתקנים לילדים אבל בכ"ז שווה ללכת. זה ממש מול פארק המשפחה.
יש את קו 361 או 364 לצפת שעובר דרך מירון. הוא לא עובר דרך נצרת.
זה פארק הגליל
ויש חלקים ממנו שסגורים כבר הרבה זמן,כמו אזור המפל,
אז לא כדאי לבנות על זה מידי
יש פארק חדש וחמוד ברחוב צהל, יש שם מתקנים גדולים שפועלים על כוח, כמו מטוס שזז כשמסובבים מוט, וכאלו...
אטרקציה לילדים
מנגל אפשר לעשות בחורשה ליד פארק המשפחה

יש גם 363, הוא מסתובב בתוך העיר, אבל יש אותו פעמים בודדות ביום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה