- הוסף לסימניות
גם ערביי עכו צריכים אותנו בשביל הפרנסה....וצריכים אותנו בשביל הפרנסה...
אבל אנחנו לא נשכח לא נסלח ולא ניתן להם את זה !!!!!
גם ערביי עכו צריכים אותנו בשביל הפרנסה....וצריכים אותנו בשביל הפרנסה...
מצחיק להשוות.באגם מונפורט יש קארטינג,
נו נו,גם ערביי עכו צריכים אותנו בשביל הפרנסה....
אבל אנחנו לא נשכח לא נסלח ולא ניתן להם את זה !!!!!
לא ניכנס לדיון אבל הזלזול לא במקום בכלל.נו נו,
תודה.אם באולינג מעניין אתכם, אפשר לנסוע חצי שעה ברכבת לחוצות המפרץ.
אני חושבת שנחל עמוד יהיה קשה לקטנים.יש כמה נחלים באזור שאפשר להגיע אליהם בתחבורה ציבורית וקצת הליכה. הילדים שלי נסעו לנחל כזיב ומאוד נהנו.
יש גם את נחל עמוד אבל אני לא בטוחה שאפשר להגיע לשם בלי רכב ולא בטוח שזה מתאים לילדים קטנים. (אני לא הייתי אבל בעלי לקח את הילדים הגדולים לשם.)
פארק הגליל. מהמם שם!איפה יש מקום לפיקניק בכרמיאל? באזור פארק המשפחה.
מה זה פארק המחצבה? זה שווה?
ועוד שאלה לגבי כרמיאל:
איך מגיעים משם לצפת/מירון? ראיתי שיש אוטובוס שעובר דרך נצרת, זה מפחיד???
זה פארק הגלילפארק המחצבה זה פארק יפהפה עם מפלים ומדשאות. אין הרבה מתקנים לילדים אבל בכ"ז שווה ללכת. זה ממש מול פארק המשפחה.
יש את קו 361 או 364 לצפת שעובר דרך מירון. הוא לא עובר דרך נצרת.
באתר כתוב שאסור להבעיר אש בשטח הפארק.פארק הגליל. מהמם שם!
באתר כתוב שאסור להבעיר אש בשטח הפארק.
סורי, צודקת. (אצלי משום מה זה היינו אך)נכון. שאלתם על פיקניק, לא מנגל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים