איביי - מי מכיר ?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם למישהוא יש ניסיון בהזמנות מהאתר הנ"ל או מכירות.
וגם לתת לי קצת רקע איך זה עובד שם.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;695690:
תודה!

יש אתר בשם דיל אקסטרים גם פחות או יותר אותו דבר ומאוד טוב ומשלוחים בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;695690:
תודה!

קודם כל צריכים להיות מאד זהירים.
קניתי שם וגם מכרתי מס' פעמים והפקתי כמה מסקנות חשובות, יתכן שיש כמה שיחלקו עלי:
1. אין לקנות שם מוצרי חשמל/אלקטרוניקה לא חדשים/לא באריזה.
2. לבדוק היטב את כל הפרטים שעל המוצר, לדוג' הזמנתי משם אביזר כלשהו למחשב והוא לא עלה על מערכת ההפעלה שלי. זה היה כתוב בפרטים בין השורות האחרונות.
3. אם מכרתם פריט, עד שלא מקבלים הודעה שהודעת התשלום נקלטה והכסף הועבר אליכם דרך פייפל, אל תשלחו את הפריט! כבר היו מקרים מעולם.
4. אם אתם מעונינים לקנות פריט, בדקו את האינפורמציה שעל המוכר, במידה והיא לא חלקה, היו זהירים.

טיפ קטן לסיום: ניסיתם למכור פריט, ללא הצלחה, פרסמו אותו שוב, הרשמו שוב לאתר בשם משתמש אחר והציעו עליו. מנסיון - פריט שכבר הציעו עליו מושך יותר, משום מה.

עד כאן הקורס הקצר. בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה , אני עדין צריכה מידע לגבי המשלוחים , כמה עולה מישלוח? האם עלות המישלוח לא הופכת את הענין ללא כדאי?

• הוסף לסימניות
מה זה האתר הזה? אפשר מידע? קישור?

• הוסף לסימניות
ניכנסתי לאתר הזה..נראה נחמד..אבל למה בעצם מזמינים דרכו?מה מיוחד?מה שונה מלקנות בארץ?

• הוסף לסימניות
אתר הקניות הבינלאומי הגדול ביותר ברשת (למיטב ידיעתי).
מוכרים שם הכל בכל מכל והרבה דברים במחירים ממש מגוכחים...
קישור: http://www.ebay.com/
(למרות שלא נראה לי שאיזשהו מסלול כשר יפתח את זה, כי מוכרים שם כל מיני דברים בכל מיני אריזות וכו').
לעומת אתר "אמזון" שכבר נכתב עליו כאן בעבר ששולח לארץ רק ספרים ודיסקים, באי-ביי יש אפשרות משלוחים לארץ על כלל המוצרים.
ישנם הרבה מוצרים שהמשלוח עליהם חינם ולכן כשמחפשים משהו עדיף קודם לנסות לסנן free shiping (יש אפשרות בצד שמאל). ניתן למצוא את אותם מוצרים במחירים שונים ועם מחירי משלוחים שונים או בחינם - כל הפואנטה זה החיפוש...
עד כאן על קצה המזלג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;695768:
אתר הקניות הבינלאומי הגדול ביותר ברשת (למיטב ידיעתי).
מוכרים שם הכל בכל מכל והרבה דברים במחירים ממש מגוכחים...
קישור: http://www.ebay.com/
(למרות שלא נראה לי שאיזשהו מסלול כשר יפתח את זה, כי מוכרים שם כל מיני דברים בכל מיני אריזות וכו').
לעומת אתר "אמזון" שכבר נכתב עליו כאן בעבר ששולח לארץ רק ספרים ודיסקים, באי-ביי יש אפשרות משלוחים לארץ על כלל המוצרים.
ישנם הרבה מוצרים שהמשלוח עליהם חינם ולכן כשמחפשים משהו עדיף קודם לנסות לסנן free shiping (יש אפשרות בצד שמאל). ניתן למצוא את אותם מוצרים במחירים שונים ועם מחירי משלוחים שונים או בחינם - כל הפואנטה זה החיפוש...
עד כאן על קצה המזלג.

נתיב פותחים עפ"י בקשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;695804:
נתיב פותחים עפ"י בקשה

לקוח/ה נכבד/ה שלום רב,

http://www.ebay.com

האתר שביקשת לא אושר לחשבונך כיון שהוא מכיל תכנים אשר אינם הולמים את מדיניות החברה .

בברכה,

צוות נתיב

***6707***

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;695822:
לקוח/ה נכבד/ה שלום רב,

http://www.ebay.com

האתר שביקשת לא אושר לחשבונך כיון שהוא מכיל תכנים אשר אינם הולמים את מדיניות החברה .

בברכה,

צוות נתיב

***6707***

מוזר.
אני ביקשתי בטלפון
ופתחו לי

• הוסף לסימניות
נעמי תבקשי שוב!
יש לנתיב לפעמים קריזות... |(או למי שאמור\ה לפתוח את האתר)

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שנתיב יפתחו אותו, והם צודקים.
וגם אם הם יעשו את זה, אני מאמינה שהם יסננו את זה קודם.
אל תעוטו על האתר הזה כ"כ מהר, יש בו אמנם המווון מציאות אבל הוא טומן ברובו מכשולים רבים, צריך ללמוד קודם את כל הטריקים שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;695939:
קשה לי להאמין שנתיב יפתחו אותו, והם צודקים.
וגם אם הם יעשו את זה, אני מאמינה שהם יסננו את זה קודם.
אל תעוטו על האתר הזה כ"כ מהר, יש בו אמנם המווון מציאות אבל הוא טומן ברובו מכשולים רבים, צריך ללמוד קודם את כל הטריקים שלו.

נראה לך שאני הוזה?
טלפנתי, ביקשתי ופתחו.
בלי בעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;696081:
נראה לך שאני הוזה?
טלפנתי, ביקשתי ופתחו.
בלי בעיות.

שמחה בשמחתך. אני רק הבעתי את דעתי בענין ולא נראה לי שנתיב ישמחו לראות תגובה כזו ע"ג הפורום. זה לא מוסיף להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;696087:
שמחה בשמחתך. אני רק הבעתי את דעתי בענין ולא נראה לי שנתיב ישמחו לראות תגובה כזו ע"ג הפורום. זה לא מוסיף להם.

לא רשמתי את הודעתי מתוך אושר פנימי מיוחד וגם לא ע"מ לשמח/להעציב את חברת נתיב.
פשוט ציינתי עובדה.
וכשרשמת שאת לא מאמינה- פשוט הבעתי את תמיהתי.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהעניין של נתיב הוא:
דרך בקשה בטלפון את נותנת אחריות על התכנים(בד"כ גם מבקשים חתימה בכתב...)
מנסיון שהיה לי איתם.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה