נכתב ע"י ויזואלית;695690:אשמח לדעת אם למישהוא יש ניסיון בהזמנות מהאתר הנ"ל או מכירות.
וגם לתת לי קצת רקע איך זה עובד שם.
תודה!
נכתב ע"י ויזואלית;695690:אשמח לדעת אם למישהוא יש ניסיון בהזמנות מהאתר הנ"ל או מכירות.
וגם לתת לי קצת רקע איך זה עובד שם.
תודה!
נכתב ע"י eden7115;695768:אתר הקניות הבינלאומי הגדול ביותר ברשת (למיטב ידיעתי).
מוכרים שם הכל בכל מכל והרבה דברים במחירים ממש מגוכחים...
קישור: http://www.ebay.com/
(למרות שלא נראה לי שאיזשהו מסלול כשר יפתח את זה, כי מוכרים שם כל מיני דברים בכל מיני אריזות וכו').
לעומת אתר "אמזון" שכבר נכתב עליו כאן בעבר ששולח לארץ רק ספרים ודיסקים, באי-ביי יש אפשרות משלוחים לארץ על כלל המוצרים.
ישנם הרבה מוצרים שהמשלוח עליהם חינם ולכן כשמחפשים משהו עדיף קודם לנסות לסנן free shiping (יש אפשרות בצד שמאל). ניתן למצוא את אותם מוצרים במחירים שונים ועם מחירי משלוחים שונים או בחינם - כל הפואנטה זה החיפוש...
עד כאן על קצה המזלג.
נכתב ע"י tamar;695804:נתיב פותחים עפ"י בקשה
נכתב ע"י נעמי ברקאי;695822:לקוח/ה נכבד/ה שלום רב,
http://www.ebay.com
האתר שביקשת לא אושר לחשבונך כיון שהוא מכיל תכנים אשר אינם הולמים את מדיניות החברה .
בברכה,
צוות נתיב
***6707***
נכתב ע"י Big;695939:קשה לי להאמין שנתיב יפתחו אותו, והם צודקים.
וגם אם הם יעשו את זה, אני מאמינה שהם יסננו את זה קודם.
אל תעוטו על האתר הזה כ"כ מהר, יש בו אמנם המווון מציאות אבל הוא טומן ברובו מכשולים רבים, צריך ללמוד קודם את כל הטריקים שלו.
נכתב ע"י tamar;696081:נראה לך שאני הוזה?
טלפנתי, ביקשתי ופתחו.
בלי בעיות.
נכתב ע"י Big;696087:שמחה בשמחתך. אני רק הבעתי את דעתי בענין ולא נראה לי שנתיב ישמחו לראות תגובה כזו ע"ג הפורום. זה לא מוסיף להם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים