לילה טוב
שמי יעקב כהן
ואני חרדי - זוכה מחיר למשתכן בני ברק - 1101
בהמשך לנושא שנכתב פה:
א. אני דאגתי לפרסום ביתד נאמן, המודיע, והמבשר, והכל בשביל לרכז כמה שיותר זוכים לקבוצת הזוכים א. בשביל שנוכל להשפיע גם בעיריה, וגם מול היזם לתועלת כלל הזוכים, ב. בשביל להנגיש מידע חשוב לזוכים, והכל בהתנדבות מלאה, ללא שום אינטרסים.
ב. "האנשים החילונים" הם אנשי מקצוע מהשורה הראשונה, יוסי הוא אדריכל מתכנן ערים שעובד במנהל התכנון, ורווה הוא מנכ"ל אתר מדל"ן לשעבר. אנשים יקרים ומקצוענים מתחום הנדל"ן שהשקיעו ומשקיעים מזמנם ומהידע והניסיון שלהם לתועלת הקבוצה, בחינם!!! ומגיע להם שאפו ענק!
מסכים שייתכן והיה צריך להראות במפגש זום גם פרצופים חרדים מהנציגות.
ג. לגבי העו"ד כתב פה
@בן המלאך שרוצים מ1450 זוכים 800 ש"ח וזה יוצא כמליון ש"ח, מדובר בלשון הרע והוצאת שם רע כפשוטו, במפגש הזום נאמר במפרש!!!! שהמחיר לעו"ד הוא תלוי בכמות הזוכים שיצטרפו לשכור את שירותיה, מתוך הנחה שיהיה למעלה מ100 זוכים שירצו להשתתף ואז המחיר יהיה 800 + מע"מ לכל אחד,
העו"ד גם לא תוכל לייצג יותר מגג 200 זוכים באופן פרטני, כך שלאחר גג 200 זוכים הרשימה תסגר. (מקסימום: תקבל 160.000 ש"ח) אנחנו נשמח שהיא תקבל את הסכום הנל בכדי שתוכל להתמקד ולטפל רק בקבוצה שלנו.
לגבי התועלת בעו"ד היא מלווה אותך בחתימת החוזה ויכולה לסייע לך בחלק של ההסכם הפרטני (פריסת תשלומים וכו')מול הקבלן.
חוץ מהתועלת שתביא לנו כקבוצה שתבדוק את החוזה הכללי מול חברת הבקרה. ואם צריך גם לפועל מול היזם/העיריה.
ד. לגבי הטענה שמילא נצטרך לקחת עו"ד של ארזי הנגב, התשובה היא א. העו"ד של ארזי הנגב מייצג את ארזי הנגב, אני רוצה עו"ד שייצג אותי במעמד חתימת החוזה, ב. ע"פ חוקי מחיר למשתכן העו"ד של הקבלן הוא רושם את הדירה בטאבו ולכן חייבים לשלם לו מחיר שנקבע מראש. 5000 ש"ח או 0.5% מהעסקה, הזול מבינהם.
ה. לגבי הטענה שדבר ראשון הלכו והיגשו התנגדות וזה מעכב את הפרויקט,
א. כמו שנכתב הדבר נעשה על דעת 90% מחברי הקבוצה (שהייתה מצומצמת לפני הפרסום)
ב. זה לא מעכב את הפרויקט, מכיון שלפני שגשר הרלינג לא בנוי הקבלן לא יכול להתחיל לבנות.
ג. ההתנגדות הייתה על ההקלות שהעיריה נתנה, שחשבו שזה יוריד את השווי של הדירות הקיימות, לאחר פגישה עם גורם בכיר בעיריה התברר שזה לא נכון, וע"כ ההתנגדות ככה"נ תוסר.
ו. בכלל האינטרסים של הזוכים החרדים מיוצגים חזק בנציגות הקיימת, מוזמן לראות ברשימה של הנציגות שנשלחה פה מצו"ב שוב:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Eb0_xIOzuC_Cm0tzp3Q-I6GSFzicWnVlS6T-3E4oATA/edit#gid=0
ואנחנו יותר מנשמח על כל מי שמוכן לבוא ולתרום מזמנו ומהידע המקצועי שלו ומהקשרים שלו עבור הפרויקט.
לכל שאלה מוזמנים לפנות למייל הנציגות: <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בתפילה שנזכה לראות כל אחד מעלת חברינו ולא חסרונם
שבוע טוב