נכתב ע"י גרף;521877:
1. מקום בו כל הגרפיקאים חברי האיגוד יכולים להתייעץ ולהפגש אחד עם השני אונליין.
2. מקום בו הם יכולים במסגרת האיגוד לקבל שטח לפרסם ברחבי הנט בצורה מסודרת את תיקי העבודות שלהם.
3. מפגש שנתי של חברי האיגוד פנים מול פנים.
4. מקום בו חברי האיגוד יכולים לשלוח מסרים אישיים בנושאי עבודה אחד עם השני ולפתח שיתופי פעולה
5. מחירון שנתי המבוסס על מחקר אמיתי של מדד המחירים בשוק.
6. מפגשים מקצועיים עם הרצאות בעלות סמלית (בחנוכה למשל) לחברי האיגוד.
הממממ.... רגע רגע!! יש כזה איגוד! והחברות בו לא עולה הרבה כסף! הממממ.. אולי בכלל לא עולה!
אה...
תודה גרף!
הוצאת לי את המילים מהמקלדת... אני בדיוק חושב על זה..
אנחנו כאן בשביל לעזור ולסייע, אנחנו פתוחים וקשובים לכל רעיון ונשמח לקבל עוד פידבקים ורעיונות לשיפור ועזרה הדדית.
בעיני אני תמיד רואה בפעילותה של פרוג כאיגוד מעצבים פרוג, המכירים דרך האיגוד אחד את השני, ומסייעים אחד לשני.
לגבי הרעיון של התמחור הקבוע, בדקתי את זה לא פעם, אין שום דרך לשליטה על מחירי שוק במקצועות התלויים בכשרונות ויגיע כפיים, לא הרי העבודה של פלוני כהרי העבודה של אלמוני, ואיש איש עם מחיריו... (רוצים תעודה שאתם איש מקצוע איכותי?? זה יכול להיות כיוון.... להכין מבחן מקצוענות שמי שעובר אותו מקבל תעודת 'מקצועי'....

).
מה שכן חשוב לדעת, זה המחירים הממוצעים שיש בשוק, כדי שכל אחד יוכל להתאים את עצמו אליהם (אם אתה מקצועי אתה יכול להוסיף אם אתה מתחיל - דע את מקומך.. ובדיוק בשביל זה בכנס האחרון, במגזין הוספנו מחירון שנעשה על פי מדד
אמיתי של מחירים ממוצעים בשוק, הסקר נערך על ידי חברי פרוג שרשמו כל אחד את מחירו (וכזכור לכולם המחירון הזה שונה לגמרי מהמחירון הקודם..).
ולך גינגית היקרה!
אני בהחלט רואה את פרוג כיום כבית וחממה לכל השומר תומ"צ - מעצב גרפי או איש מקצוע מהתחומים כאן. אנו תמיד
מקפידים לתת יחס הוגן ושוה בין כל המשתתפים (באתר, בכנסים, בימי הרצאות, וכו'). (בכלל המרכז הדרכה הוא חלק נפרד מהאתר והימי עיון, וכו')
לצערי, תמיד תמיד יהיו בכל שכונה/עדה/חברה/איגוד או מה שלא יהיה - אנשים שמרגישים שמקפחים אותם. או שהיחס אינו אובייקטיבי. אני מקוה מאד שלא התכוונת לזה... בכ"א כאן אנו מקפידים שתהיה אוירה נינוחה ושוה. כולם כאן מקבלים אותם הטבות באתר וכו'.
תסתכלי כאן סביבך תראי סוגים שונים של מעצבים, עדות שונות, יש כאן בוגרי כל המכללות כולם, יש כאן אחוה יוצאת דופן! כל אנשי המקצוע ב"ה נהנים כאן משירותי האתר הכוללים כל מה שגרף ציין בהודעתו. יחד עם זאת לפעמים צריך לזכור שלמרות שיש כאן איגוד גרפיקאים ומעצבים, זה לא המקום לגופים מסחריים ולא משנה מאיזה סוג (חברות ליסינג, סופרמרקטים, מכללות וכו'..וד"ל) לנצל את במת האיגוד לפרסומים חינמיים..
בהצלחה לכולם.
אני פתוח להצעות ורעיונות נוספים
חיים דיקמן
פרוג.