איור דמות ללוגו - דמותג, חוות דעתכם חשובה לי מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1957149:

אני מיד זיהיתי שזו כוונתך, דבר שני, אני גם חושבת שהגריד לא חייב להיות תואם לכלי הציור. אבל זו רק עניות דעתי...
אבל חשוב באמת שתביני, הדמות היא מקסימה אבל כדמותג...לא ממש. יש באמת משהו שלא מסתדר בעין של הצופה.

ולא כדמותג להפקת ענק?
אלא כאיור שמשדרג כרטיס ביקור בלבד?
(האיור לא תומחר בנפרד מהעיצוב של הכרטיס! אפילו לוגו הלקוח לא רצה לבנות...)

חשוב לי מאד לשמוע מה דעתכם אם אתם לא מיתייחסים לזה כדמותג, אלא כאיור נלווה לכ.ב.

• הוסף לסימניות
בגלל שהוא לא דמותג אלא רק איור נלווה לכרטיס ביקור -
אז בעיני זה עוד יותר צריך לתאום את הקונספט של הביקור.
כמה שפות גרפיות אפשר לדחוס בכזה כרטיס קטן?

• הוסף לסימניות
ודאי שהאיור עצמו חמוד להפליא,
הרבה הרבה יותר ממה שלקוח אמור לקבל מתשלום על כרטיס ביקור רגיל.
את צריכה להתחשב בביקורת שנאמרה ולהתחיל לתקן וללטש, רק אם הוא משלם לך הרבה הרבה כסף, כן?
כמו על כרטיס ביקור אקסטרה...! :)

• הוסף לסימניות
האיור חמוד
חוזרת על מה שאמרו שחסר מבט ישיר בעינים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה