- הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1375860:חינני - לא כל כך.... אישוני ה'דג' והשיניים השבורות קצת הרתיעו אותי.
מכלל דבריך נשמע,נכתב ע"י לאה ורחל;1376153:אני לא אספר לילדים שלי סיפור שזו הדמות שהם צריכים להזדהות איתה
בגיל הזה כבר היו אמורים להתחלף לו....נכתב ע"י שאול יצחק;1375885:ילדים שאוהבים להשתולל זה דבר מעט מרתיע,
אבל זה חלק מהחיים, כן?
כשהוא יגדל יתחלפו לו השיניים לשיניים יפות בעזרת השם.
חוץ מזה, האם לא הגיע הזמן לתת לציבור עוד אפשרויות, חוץ מכל הספרי קוצ'י פוצ'י חמודון הלך לטיולון? יש עוד דרכים לגרום לילד לרצות לבחור בטוב.
כך אני מרגיש על כל פנים.
"ממש מפחיד" ? עד כדי כך?נכתב ע"י סא;1376359:האם ילד מופרע ושובב חייב להיות ממש "מפחיד"?
נכתב ע"י שאול יצחק;1376687:"ממש מפחיד" ? עד כדי כך?
אם כך טוב שהראיתי לכם את זה,
לא הייתי מעלה על דעתי שיש פה משהו מפחיד. תודה על התגובות.
(בעיניי הוא ממש חמוד, רק לא החמוד הסטנדרטי, אלא חמוד מסוג , אממ, חדש. למגזר. מה גם שפה הוא בשיא ההתלהבות של ההשתוללות שלו. כשהוא בהבעה רגילה והעיניים חוזרות לגודל רגיל והפה סגור גם הוא בוודאי החמוד הסטנדרטי, אבל חשוב לדעת שיש מי שרואה פה משהו מפחיד. )
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים