איור של שטיבל זכרון משה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1436390:
קודם כל אני מקבל את הבקורת של כולם גם אם אני לא לגמרי מסכים איתה.
אם אני מתבדח לגבי משהו זה אומר שהוא חביב עלי,זה אולי לא טועם את ה"מיינסטרים" החרדי(שבו לא גדלתי)אבל לאו דווקא להתייחס למשהו בצורה הומוריסטית זה אומר לגנות אותו.
אני גם מבין שאת הפער הזה דהיינו בן אדם שכמותי לבן אדם שגדל כחרדי אי אפשר להעלים.
בכל אופן אני אשתדל להבא להמנע מלהעלות איורים מהסוג הזה,וחוץ מזה בשביל מה צריך לאייר בן אדם שמתפלל בכוונה ? אפשר פשוט לצלם ,באיור אני מחפש משהו שובבי שיש לו חן ויחודיות-משהו מדליק(מותר להגיד מדליק?).

קודם כל אל תמנע משום דבר, האיורים שלך מדהימים ואין שום סיבה לשמור אותם לעצמיך, מה איתנו?... ;)
קח את הביקורות שנאמרו כאן ותשתמש בהם, אל תראה את זה כברקס. ועל הפער שדברת אני ממש לא מסכים איתך, בלי להזכיר שמות ישנם כמה מאיירים רציניים בקהילה שהם חוזרי בתשובה....
הרבה הצלוחע!

• הוסף לסימניות
אל תימנע מלשתף. מרגישים שהציור נעשה מתוך חיבה למקום. אני מיד הבנתי שמדובר בירכתי בית הכנסת. הציור נוגע בהתרחשות שסביב התפילה ולא בתפילה עצמה. ולדעתי הוא ממש מקסים ומשעשע ונהדר. וכולנו בעלי תשובה. מי שלא שב בתשובה מצבו עגום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1436108:
עבודה מטורפת! כל הכבוד..

לדעתי טיפטפונת חצית את הגבול.. אין פה דמות אחת של דתי שלא נראה דביל.
אני מבין את הכוונה להומור, אבל היה כדאי לעשות בכל האוסף הנחמד הזה דמות אחת או שתיים שמתפללות בכוונה או משהו בסגנון, רק כדי לאזן..

מצאתי 2 שמתפללים בכוונה. באמת, לא כל כך שמים לב אליהם. אולי זה מה שהפריע. הם יותר מאחורה. אני חושבת שעיקר הפוקוס כאן הוא על הדמויות המעניינות יותר. זה לגיטימי.
מאוד מאוד אהבתי את הציור. הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי אותו זה :"וואו!"

• הוסף לסימניות
אדיר!!!!!!!!
הציורים שלך אלופים!!!!!!

• הוסף לסימניות
גולדשטיין חזק אתה...מכל מלמדי השכלתי אמר דוד המלך עליו השלום. קח מכל ביקורת קצת ותעשה מזה עוגה. היא תצא טעימה תאמין לי.....מתוך ניסיון

• הוסף לסימניות
אדיר!!!!
אני שעות בוחן את זה
הרבה יותר ממושלם!
--רק חסר שם איזה ערבי(בונוס --בתוספת סכין...)--

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורות בלילה;1437581:
אדיר!!!!
אני שעות בוחן את זה
הרבה יותר ממושלם!
--רק חסר שם איזה ערבי(בונוס --בתוספת סכין...)--

זה בדיוק הנקודה!אין שם ערבים בגלל שהם אינם חביבים עלי.
אם היו מבקשים ממני לצייר ערבי הייתי מצייר אותו אכזרי ונטול חן ולא רציתי בציור חביב להכניס אלמנטים שליליים.
נ.ב:הסודני שמטאטא מצוייר בשיכבה נפרדת אם הם לא ירגעו גם הוא יתחפף מהציור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1437572:
גולדשטיין חזק אתה...מכל מלמדי השכלתי אמר דוד המלך עליו השלום. קח מכל ביקורת קצת ותעשה מזה עוגה. היא תצא טעימה תאמין לי.....מתוך ניסיון

זה יפה מאוד,אבל לא הבנתי מה אתה חושב על הציור-אתה יכול לכסח חפשי.

• הוסף לסימניות
אני לא מכסח

ציור מדהים כמו שאתה תמיד יודע לעשות..אבל קח מכל הערה משאר חברי הפורום קצת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1437861:
אני לא מכסח

ציור מדהים כמו שאתה תמיד יודע לעשות..אבל קח מכל הערה משאר חברי הפורום קצת...

אני יעשה מאמץ.

• הוסף לסימניות
לצערינו התופעה לא כל כך נדירה... שבבניקעס בכל פינה... (אגב, שב"ב, ראשי תיבות: שמח בחור בנערותך... :))

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
אבל בתור ירושלמי זה מזכיר את זכרון משה רק מבחינת הדמויות ולא מבחינת המבנה

• הוסף לסימניות
באמת בורות... הבן אדם כתב בפרוש שהרקע לא במקור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעילה;1438463:
באמת בורות... הבן אדם כתב בפרוש שהרקע לא במקור.

מי קורא את הטקסט לפני כשרואים כזה תמונה...

• הוסף לסימניות
גם נכון, אבל עדיין...

• הוסף לסימניות
אדיר!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה