נכתב ע"י golstein;1436390:קודם כל אני מקבל את הבקורת של כולם גם אם אני לא לגמרי מסכים איתה.
אם אני מתבדח לגבי משהו זה אומר שהוא חביב עלי,זה אולי לא טועם את ה"מיינסטרים" החרדי(שבו לא גדלתי)אבל לאו דווקא להתייחס למשהו בצורה הומוריסטית זה אומר לגנות אותו.
אני גם מבין שאת הפער הזה דהיינו בן אדם שכמותי לבן אדם שגדל כחרדי אי אפשר להעלים.
בכל אופן אני אשתדל להבא להמנע מלהעלות איורים מהסוג הזה,וחוץ מזה בשביל מה צריך לאייר בן אדם שמתפלל בכוונה ? אפשר פשוט לצלם ,באיור אני מחפש משהו שובבי שיש לו חן ויחודיות-משהו מדליק(מותר להגיד מדליק?).
נכתב ע"י yoyoBL;1436108:עבודה מטורפת! כל הכבוד..
לדעתי טיפטפונת חצית את הגבול.. אין פה דמות אחת של דתי שלא נראה דביל.
אני מבין את הכוונה להומור, אבל היה כדאי לעשות בכל האוסף הנחמד הזה דמות אחת או שתיים שמתפללות בכוונה או משהו בסגנון, רק כדי לאזן..
נכתב ע"י אורות בלילה;1437581:אדיר!!!!
אני שעות בוחן את זה
הרבה יותר ממושלם!
--רק חסר שם איזה ערבי(בונוס --בתוספת סכין...)--
נכתב ע"י מוטי הלר;1437572:גולדשטיין חזק אתה...מכל מלמדי השכלתי אמר דוד המלך עליו השלום. קח מכל ביקורת קצת ותעשה מזה עוגה. היא תצא טעימה תאמין לי.....מתוך ניסיון
נכתב ע"י מוטי הלר;1437861:אני לא מכסח
ציור מדהים כמו שאתה תמיד יודע לעשות..אבל קח מכל הערה משאר חברי הפורום קצת...
נכתב ע"י שעילה;1438463:באמת בורות... הבן אדם כתב בפרוש שהרקע לא במקור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים