איור שעשיתי לספר ילדים

• הוסף לסימניות
יפהפה.
אתה סוחט מפיינטר את התוצאות המושלמות!

• הוסף לסימניות
הגבות עבות מדי לבת.
ציור מעניין.

• הוסף לסימניות
מאד מענין ותופס את העין

• הוסף לסימניות
ברור שזה בן. לפי ציור החולצה והאביזרים.
פרופורציות לא ממש של ילד קטן אבל אולי זה הסגנון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;1461504:
...אבל פרופורציות לא ממש של ילד קטן אבל אולי זה הסגנון?

באמת אף פעם לא ברור לי הכלל בילדים קטנים
אני זוכר שאומרים שהראש נכנס שלוש פעמים בגובה, אבל מה חסר פה?
צריך היה להיות יותר שמנמן? צוואר יותר קצר?
אם תראי את ההודעה אשמח לשמוע פירוט.

(תוספת: יש לנו את שעת סיפור 2 , ושם אני רואה שאת עושה באמת צוואר יותר קצר. ואם כבר עסקינן בשעת סיפור 2, הייתי רוצה לשאלך שאלה נוספת. נראה באיורים שלך שאת שומרת על חמימות מסויימת של מראה ידני, ולא נמשכת לשנות לכיוון הנפוץ הממוחשב . גם אני אוהב יותר מראה קצת ידני, השאלה- האם את מתרשמת שהמו"לים מחפשים יותר את הסגנון הממוחשב ? או ששתיהם טובים בעיניהם.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1461785:
באמת אף פעם לא ברור לי הכלל בילדים קטנים
אני זוכר שאומרים שהראש נכנס שלוש פעמים בגובה, אבל מה חסר פה?
צריך היה להיות יותר שמנמן? צוואר יותר קצר?
אם תראי את ההודעה אשמח לשמוע פירוט.

(תוספת: יש לנו את שעת סיפור 2 , ושם אני רואה שאת עושה באמת צוואר יותר קצר. ואם כבר עסקינן בשעת סיפור 2, הייתי רוצה לשאלך שאלה נוספת. נראה באיורים שלך שאת שומרת על חמימות מסויימת של מראה ידני, ולא נמשכת לשנות לכיוון הנפוץ הממוחשב . גם אני אוהב יותר מראה קצת ידני, השאלה- האם את מתרשמת שהמו"לים מחפשים יותר את הסגנון הממוחשב ? או ששתיהם טובים בעיניהם.)
הילד חמוד. יש לו אופי.
נהניתי מהסגנון[בשורוק] שלו.
לדעתי הצואר ארוך מידי[אם מדובר בילד בן3]
והקו האנכי של האף ג"כ משפיע על ההתבגרות. הגבות מידי למעלה יחסית לאיברי הפנים אבל צריך לבדוק איך הוא יראה אם תנסה להוריד אותם מעט...
בקשר לשאלתך השניה.- אנשים אוהבים את זה בלי להגדיר את זה כך[ שזה נכון לכשעצמו] אלא בגלל שהסגנון הזה מושקע ועשיר יותר.
לדעתי אם מצליחים לשלב את החמימות הידנית לא על חשבון החן, החיות של הצבעים והרויה -אז זה האופטימלי.
וכמובן מה המטרה... לחוברת לימוד רוצים וצריכים סגנון קליל וכדו'. תלוי בפרויקט.[וגם במימון]:)

• הוסף לסימניות
אני דווקא נורא אהבתי את הציור כמו שהוא
הוא מלא אופי, הוא מעניין, והוא לא שיגרתי - בטח לא באקלים החרדי
מזכיר ספרי ילדים יפים שהיו לנו כשהיינו קטנים
ממש מקסים!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, יש לך יופי של סטייל!
תעשה באמת צוואר קצר.. בבגדים מרגיש לי שחפפת, ביחס לפנים כל מקרה..

• הוסף לסימניות
יישר כח על ההערות המחכימות
הצוואר באמת יותר מוצלח קצר, וכן הסגנון יוצא יפה כאשר הוא מושקע גם בעיני אלה שאוהבים ממוחשב. יישר כח לסופי ולשאר
הנה ההתקדמות בינתיים, קלוזאפ בפנים כי השאר עוד לא מעובד.
צפה בקובץ המצורף 218373

צפה בקובץ המצורף 218374

• הוסף לסימניות
יואו, איזה שיפור אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו זה פשוט מתוק דבש!
ועדיין בסגנון המאד אחר וייחודי.
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
מעולה!!

• הוסף לסימניות
עוד שאלה

עוד שאלה שמעסיקה אותי, האם זה חשוב מאוד לציבורינו היקר, או עכ"פ למו"לים ש-ה-כ-ל יהיה לפי חוקי הפורפורציה? לדוגמא, לפי החוקים צריך להיות המרחק בין העיניים כרוחב של עין, ופה כמובן שיש כמה וכמה עיניים שאפשר להכניס בין העיניים שלו.
מחוץ לציבורינו, כך הרבה פעמים עושים באיורים, זה נותן הרגשה פחות "מרוכזת" לדמות ויותר חלומית קצת, כמו כל שאר ההקצנות והשינויים מהמציאות שבאים להדגיש ולעורר איזה רגש מסויים או קו אופי. דוגמאות לעניים רחוקות:
צפה בקובץ המצורף 218305

צפה בקובץ המצורף 218307

צפה בקובץ המצורף 218308

צפה בקובץ המצורף 218309

צפה בקובץ המצורף 218313

צפה בקובץ המצורף 218314

בקיצור, האם זה קריטי. העיניים הרחוקות.

קבצים מצורפים

• 97bbd49ea2365a5774f4d41470e152cc.jpg
    KB 40.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אתה שופע!!
הישר לתיקיית ההשראות!!
ואשמח לראות עוד ציורים
שנמצאים אצלך במחשב.
אגב,
יש ציירים שיש להם סגנון מיוחד רק להם,
שאתה רואה ציור ואומר-
כזה עוד לא ראיתי.
אני חושבת שאתה נכנס לקטגוריה הזאתי בקלות רבה.
ותמשיך...

• הוסף לסימניות
גם אני אישית מאוד אהבתי את האיורים דווקא בגלל ההקצנה וחוסר הסטנדרטיות.
זה הרבה יותר מעניין לטעמי.

• הוסף לסימניות
אומר את דעתי כציירת ואת דעתי כמכירה את השוק -
כציירת אני אוהבת את זה מאד, באופן כללי אני מתלהבת מסגנונות ייחודיים ולא חקיניים.
כמתמצאת בשוק החרדי - להדגיש, החרדי - ממש לא הדתי -
מאד מאד מאד קשה להכניס גיוון בסגנון הציורים.
אני יכולה לתת דוגמא אחת מייצגת, אבל היא ממש לא יחידה -
פנתה אלי סופרת בבקשה, שמישהו כבר צייר לה את הספר שלה, אבל "ציורים כל כך נוראיים ומאכזבים, שהיא חייבת שמישהו יעשה לה את הכל ממש מהתחלה".
בקשתי ממנה שתשלח לי את הציורים כדי שאראה את מה היא לא אהבה,
ונדבקתי למסך!
איזה ציורים... אח, תענוג.
שלחתי לה מייל ובו הבהרתי לה שאין לי שום בעיה לקחת את העבודה, אבל יש לי רצון לסרב משום שהציורים מדהימים, ומעוררי קנאה והשראה בו זמנית, וחבל שהציבור יפסיד אותם.
והם היו מהסוג הנ"ל... ראשים לא פרופורציונליים, צבעים לא הגיוניים, עיניים מרוחקות.
היא ממש לא האמינה למקרא עיניה ודנה אתי בזה שוב ושוב, וממש התקשתה לקבל.
'אבל תראי את הפרצופים המוזרים האלה! תראי את השיערות! תראי את האצבעות!'
בסוף שכנעתי אותה :)
אבל זה היה לא פשוט... ואני לא בטוחה שהיא עשתה את הצעד הנכון מבחינה מכירתית.
היום לא הייתי כל כך מהר ממליצה לה ללכת על משהו חדשני אם הרצון שלה הוא לא רק להתבטא אלא גם לעשות כסף.
מצד שני,
חריגה 'איטית' לכיוון ה'חולמני' והייחודי, לא להביא ציורים לגמרי תלושים אלא להרגיל את הציבור לאט לאט... אולי זה רעיון.
אשמח לקבל עגבניות רקובות מהקהל,
אולם אשמח שתקראו את תחילת דברי בהם אני מציינת את חיבתי לז'אנר. הקטע האחרון הוא התבוננות על המציאות בלי לחוות עליה דעה לחיוב או לשלילה, אלא התבוננות עליה כמו שאני חווה אותה.
סליחה על אורך הנאום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1462460:
כמתמצאת בשוק החרדי - להדגיש, החרדי - ממש לא הדתי -
מאד מאד מאד קשה להכניס גיוון בסגנון הציורים.

למרבה הצער את צודקת, אנחנו כל כך שמרנים... וחסרי מעוף..
:(
אבל כמו שכתבת זליגה קלה לכיוון מעניין, בלי התפרעות - זה תמיד חזק. לדעתי גם בציבור שלנו. כך שלדעתי גודל העיינים הוא לא הנקודה הקריטית פה.
ואולי זה רק הפחד של אלה שמייצרים, ולא של הקהל? אולי האנשים לא כאלה מיובשים כמו שאנחנו מציירים אותם (תרתי משמע)?
מעניין אותי מה קרה בסופו של דבר לספר ההוא שסיפרת עליו, האם הוא הצליח?
ושאלה נוספת, שאול יצחק - האם קהל היעד של הספר הזה הוא חרדי?

• הוסף לסימניות
מממ... לא הייתי ממהרת לשקוע בצער על שמרנותנו :)
בסך הכל ענין של השקעה - של מחשבה ושל אסטרטגיה (לאה בלוי, אולי את כאן? :))
הרי גם גדי פולק לא היה פה עד שהוא הגיע לפה, וזה נכנס בסוף - מה זה נכנס, יותר מדי.
צריך לדעת לתמרן בין הרגישויות, למשש את הדופק של הלקוחות - הן מבקשי העבודה והן הקונים - השמרנים, כן כן, שמרנים, :) ברוך ה', ולעשות את זה לאט אבל בטוח. :)
הספר ההוא - אין לי מספרים בקשר למכירות אז אין לי מושג, אני מקווה בשבילה שכן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה