עזרה איזה אוזניות כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
מישהו ממליץ על אוזניות טובות (רגילות, לא בלוטוס, ולא קשת) שהחזיקו מעמד בהתאם למחיר שלהם?

• הוסף לסימניות
מישהו ממליץ על אוזניות טובות (רגילות, לא בלוטוס, ולא קשת) שהחזיקו מעמד בהתאם למחיר שלהם?
חפש כאן:

• הוסף לסימניות
40 ש"ח מקסימום...אחת לשנה בערך אני קונה כי הם נאבדות.
לא כי הם נשברות..

• הוסף לסימניות
ואיך המגעים שלהם?

• הוסף לסימניות
לא הייתה לי אף פעם בעיה איתם, בכל מישור שהוא..
איכות שמיעה ברמה גבוהה (לדעתי יותר מJBL)
מגעים מצוינים, נוחות, מחיר סביר

• הוסף לסימניות
אני קונה אוזניות pioneer כל פעם כבר כמה שנים, 250 ש''ח, מחזיקים לי שנתיים לערך.

• הוסף לסימניות
אוזניות סמסונג מקוריות.
מקוריות זה לא מה שכתוב עליהם מקוריות או בכלל סמסונג...
מקוריות הכוונה שקונים אותם בחנות רשמית של יבואן רשמי.
כי כל השאר זבל. ומה שמגיע עם פלאפון חדש איכותי ברמות. ומחזיק המון זמן.

• הוסף לסימניות
לי יש אזניות סיליקון של JBL עם אחריות למשך שנה.
50 ש"ח
מומלץ מאוד!!
שנים אני משתמשת רק בהן-ואני משתמשת הרבה....

• הוסף לסימניות
בלת"ק
יש לי פנסוניק והם מחזיקות הרבה זמן
והיה לי גם JBL והם לא מחזיקות הרבה זמן והאחריות לא שווה הרבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ודוקא התנסתי גם עם האחריות שלהם והחליפו לי -חדש!! בלי שום ויכוח או התאמצות
ואין לי כח לנסוע עד לאיזה חור בירושלים בשביל 10 ש"ח (רק הנסיעה עולה לי 11+5.90X2)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה