איזה אושר על הבוקר :)

• הוסף לסימניות
דבר שנראה בצורה ברורה, זו עריכה גסה של צוארון החולצה מימין, הטקסטורה שם חוזרת על עצמה.

• הוסף לסימניות
צודקות לגמרי :)

חוץ מזה שחלק מהטקסטורה של החולצה חוזרת על עצמה גם בתמונה המקורית

קבצים מצורפים

• איילי בבוקר0007.png
    KB 696.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אז עכשיו אני סתם סקרנית...
ממה נובעים הבדלי הצבע בצוואר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1413914:
אז עכשיו אני סתם סקרנית...
ממה נובעים הבדלי הצבע בצוואר?

שיזוף...

• הוסף לסימניות
בס"ד

נוטף דבש ממש

האושר שלה פשוט שקוף מהתמונה

(לי זה נראה כאילו הבטחת לה נשיקה
והיא פשוט מחכה שתקיימי את ההבטחה ומושיטה לך לחי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א צענטער;1413991:
בס"ד

נוטף דבש ממש

האושר שלה פשוט שקוף מהתמונה

(לי זה נראה כאילו הבטחת לה נשיקה
והיא פשוט מחכה שתקיימי את ההבטחה ומושיטה לך לחי)

בזכות ההודעה הזו , היא זכתה לעוד כמה נשיקות:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1413913:
צודקות לגמרי :)

חוץ מזה שחלק מהטקסטורה של החולצה חוזרת על עצמה גם בתמונה המקורית
כן, אבל לא באופן זהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה