- הוסף לסימניות
לא מתאים הוא פשוט יעלם בין שאר המרכיבים, אולי קציצות מגובשות...לא נסיתי...מה אומרים על בשר טחון בצונט?
לא מתאים הוא פשוט יעלם בין שאר המרכיבים, אולי קציצות מגובשות...לא נסיתי...מה אומרים על בשר טחון בצונט?
אני משרה חיטה וגריסים וקצת שעועית במים- כאילו כמו שטיפה כזאת לא עניין של שעות, השעועית כן מושרית שעות מלפני כן אני מקפיאה אותה בשקיות..תן מתכון
יכול לשדרג את הטעם של הצולנטמה אומרים על בשר טחון בצונט?
זה לא חייב להיות גוש שלם מהחנות אבל החתיכה שאתם שמים שתהיה שלמהאיזה בשר טוב לטשולנט כשחותכים אותו לקוביות שלא יתייבש כי שמתי לב שאני משתמשת בבשר 8 חתוך לקוביות הוא מתייבש לי (אנחנו זוג צעיר שלא צריך גוש שלם)
בסוג אחר זה גם קורה?
אולי יש צורה איך לחתוך את הבשר כשהוא קצת מופשר?
אנחנו למשל לקחנו את ה-5 וחתכנו ל-2 חלקים ושמנו בסיר. יצא מעולה.זה לא חייב להיות גוש שלם מהחנות אבל החתיכה שאתם שמים שתהיה שלמה
אפשר גם לצרוב אותו לפני שמכניסים לצולנט בחום גבוה מכל הכיוונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים