בשרי איזה בשר אתם משתמשים בצולנט?

• הוסף לסימניות
בשר טחון תעשי קלופס ויוצא מעדן
הכי טוב ועסיסי 2 אחריו 10, כמוהן המשובחים 4,6 טובים אבל חבל לבזבז, הם גם לא שומניים, אותם אני מבשלת בנפרד בעיקר בשמחות, פורסת ומכניסה בשקיות מעל הטשלונט בערב שבת.
מי שאוהב בשר שערות לא כל החלקים בבשר 2, 10 הם שערות
גם 8 אמור להיות מצוין למי של אמפריע לו הסחוסים שיש
שבת שלום

• הוסף לסימניות
אני משרה חיטה וגריסים וקצת שעועית במים- כאילו כמו שטיפה כזאת לא עניין של שעות, השעועית כן מושרית שעות מלפני כן אני מקפיאה אותה בשקיות..
קוצצת בצל ומטגנת עד להשחמה טובה- אפילו קצת שחור בצדדים
מוסיפה את הבשרים- תמיד שמה איזו חתיכת כבש+ סוג בשר כלשהו- 8, צוואר טלה, עוף, מה שיש.. או מה שרוצים..
שמה את החיטה, גריסים, שעועית
מוסיפה תפוא לפי הצורך, על הכל שמה מים בשפע..
פפריקה, מלח, פלפל שחור, כורכום, כמון, אבקת מרק עוף, קינמון וסילאן בכמות יפה
מערבבת ונותנת לרתוח, מוסיפה ביצים
ואם רוצה ג'חנון, אני שמה בשקית קוקי ג'חנון לא אפוי עם שמן וסילאן,
אם רוצה גם שקית חיטה כזאת טובה בנפרד- שימי חיטה עם שמן וסילאן ומים של החמין
כל דבר שאני מוסיפה בשקית לחמין אני שמה מים של החמין- אפשר גם אורז או עוף ממולא וכו
לעוף יש לי תהליך אחר- עושה לו מסאז' עם שמן סילאן מלח ופלפל שחור- מטגנת בצד בצל עם בשר טחון וכבד ואורז לא מבושל+ כמון מלח פלפל שחור
ממלאה בעוף בתוך שקית ושופכת עם מצקת מים מהחמין
אפשר לשים אינסוף דברים בשקיות קוקי, חמותי שמה חזה עוף קצוץ.. או מוסיפה קציצות כאלה לחמין עצמו..
אני באה מבית ג'רבאי אז יש קוקלה, ויש אסבאנה..

• הוסף לסימניות
איזה בשר טוב לטשולנט כשחותכים אותו לקוביות שלא יתייבש כי שמתי לב שאני משתמשת בבשר 8 חתוך לקוביות הוא מתייבש לי (אנחנו זוג צעיר שלא צריך גוש שלם)
בסוג אחר זה גם קורה?
אולי יש צורה איך לחתוך את הבשר כשהוא קצת מופשר?

• הוסף לסימניות
איזה בשר טוב לטשולנט כשחותכים אותו לקוביות שלא יתייבש כי שמתי לב שאני משתמשת בבשר 8 חתוך לקוביות הוא מתייבש לי (אנחנו זוג צעיר שלא צריך גוש שלם)
בסוג אחר זה גם קורה?
אולי יש צורה איך לחתוך את הבשר כשהוא קצת מופשר?
זה לא חייב להיות גוש שלם מהחנות אבל החתיכה שאתם שמים שתהיה שלמה
אפשר גם לצרוב אותו לפני שמכניסים לצולנט בחום גבוה מכל הכיוונים

• הוסף לסימניות
זה לא חייב להיות גוש שלם מהחנות אבל החתיכה שאתם שמים שתהיה שלמה
אפשר גם לצרוב אותו לפני שמכניסים לצולנט בחום גבוה מכל הכיוונים
אנחנו למשל לקחנו את ה-5 וחתכנו ל-2 חלקים ושמנו בסיר. יצא מעולה.

• הוסף לסימניות
ראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה