בשרי איזה בשר אתם משתמשים בצולנט?

• הוסף לסימניות
לא יודע מדאי, בשבוע האחרון שמתי כתף מס' 4 ויצא פצצה. הרבה יותר טוב מפלאנקן וצלעות. והחידוש שבישלתי את זה רק חצי שעה לפני הכנת הטשולנט ואז הוספתי לזה את התפו"א וכו'.. ויצא מעדן מלכים

• הוסף לסימניות
מנסיון רב- יש חלק בשם מכסה הצלע, נראה לי 4) חלק רך, בלי הרבה שומן, מתבשל מהר מאוד, לא מתפרק לחוטים, עסיסי, והכי חשוב השומן שלו נמס בבישול ופשוט נותן נופך חדש לצולנט

• הוסף לסימניות
אסאדו, שריר, שריר, צלעות מה שיש בחנות הכל יוצא טעים

• הוסף לסימניות
אני מפחד להתעסק עם בשר
אז אני מכניס בשר עגל מעובד זה מגיע קוביות לנוחיות ומוסיף טעם וללא טיגון מקדים ושום דבר,
אחרי הטיגון של הבצל מוסיף את הבשר עגל ומעליו את הירקות מבשל עד שמבעבע טוב ואז שעתיים על אש נמוך, מעדן. וכבר עשיתי את זה גם לאירועים

• הוסף לסימניות
סתם בזבוז לשים חלק 5 או 8 בטשולנט, חוץ מזה שזה לא יוצא מי יודע מה.
ניסיתי אותם, אח"כ ניסיתי את חלק 2, יצא ממש מעולה, גם 10 הוא טוב.
אם מוצאים 22 זה כבר ממש תענוג, ללקק את האצבעות.

• הוסף לסימניות
8 הכי טוב בפער,
אם לא אפשר 6 או 10 גם הולכים מעולה

• הוסף לסימניות
בגדול לאחר בדיקה מספרים 2 3 4 8 88 9 10 כולם טובים חלקם אמנם יותר טובים אבל כולם מצוינים
ומוממלץ בחום להכניס לסיר גוש ולא חתוך ואז בהגשה לפרק

• הוסף לסימניות
ממש תלוי מה רוצים להשיג.. לפעמים אני משלבת כל מיני בשרים..
הבסיסי שלי קודם כל בשביל הטעם הבאמת משובח חתיכת כבש, או שומן מה שיש..
בשרים משתנים אבל בהחלט בשר 8, צוואר טלה, אסאדו תלוי איזו חתיכה- לא שערות עבות.
יוצא לי חמין נדיר!
מי שירצה מתכון אני אצרף בשמחה..
גם לפעמים מוסיפה כל מיני דברים מעניינים בשקיות קוקי

• הוסף לסימניות
מה אומרים על בשר טחון בצונט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה