דרוש מידע איזה בשר הכי טוב לחמין???

• הוסף לסימניות
מס' 6, מס' 2, או קוביות בשר לחמין לא מעובד?
זה מה שנשאר במכירה. :(
מה הכי דומה לבשר מס' 8?

אשמח לתגובה מנסיונכם!

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה אתה קונה
יש בשר שנקרא "פלאנקען" לחמין מוכרים ביש

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכן לגבי חלקי הבשר שציינתי.
אני קונה במכירה ביתית זולה יותר מהחנויות, בפעם הקודמת קניתי מס' 8 כהמלצתכן ויצא מושלם! אך כרגע נגמר... מה הכי מומלץ מהחלקים שציינתי?
חשוב לי שיצא נימוח ועסיסי ולא יבש!!!

• הוסף לסימניות
החלקים האלה פשוט לא הכי מומלצים......

• הוסף לסימניות
לא ניסתי אותם
אבל את יכולה להסתכל על החתיכות ולראות במה שיש יותר שומן, זה יצא יותר רך.
(אגב, לכן ה- 8 יוצא טוב, כי הבשר עטוף בשומן שמגן עליו, ומונע ממנו להתייבש..)

• הוסף לסימניות
אני קונה בשר פשוט.
חותכת לגדלים הרצויים, מכנישה לשקית אוכל (מסוג סביר, שלא נקרע בבישול) או שקית קוקי, מתבלת ומוסיפה קורנפלור (קריטי) מערבבת , לא מחוררת ומכניסה לסיר, יוצא רך גן עדן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קונה בשר פשוט.
חותכת לגדלים הרצויים, מכנישה לשקית אוכל (מסוג סביר, שלא נקרע בבישול) או שקית קוקי, מתבלת ומוסיפה קורנפלור (קריטי) מערבבת , לא מחוררת ומכניסה לסיר, יוצא רך גן עדן.
איזה?

• הוסף לסימניות
אנסה בכל זאת להשיג מס' 8.

תודה לכן על עצותיכן המחכימות כמו תמיד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה