דרוש מידע איזה גרביונים מלבישים לילדה בגן חובה בקיץ?

מצב
הנושא נעול.
יש את אלו, איכותיות יפות, ומתאימות לכל הבגדים (קיימות בהרבה גוונים)

1745173862399.png

ק.ש.

מי החליט ששחור וכחול ליום יום צנוע יותר?
זה נראה נטו עניין של תקנון
אצלינו נוהגים גרביון שחור/כחול כהה כל השנה ולבן בשבת/חג
מאמינה שההערה על הצניעות לא היתה קשורה לצבע הגרביון - מציאות שבשבת כן הולכים עם לבן...., ותכלס אין מה לומר ההערה ב]ני עצמה צודקת במיליון אחוז... (ולגבי מנהגים קצת סבוך להיכנס לזה במיוחד באשכול נשי שכזה... ועוד באשכול שמדבר על גרביונים לילדות... רק שזה מחזק את הטענה למאיפה התחיל ה"סטייל" של הגרביון הכהה בקיץ)

אצלינו נוהגים גרביון שחור/כחול כהה כל השנה ולבן בשבת/חג
אגב, תדעו משהו ממש חשוב - מה שהבת שלכן תתרגל ללבוש מעכשיו - היא תלבש לכל החיים. ולא רק זה - אלא היא אפילו תקצר ותדקק.. אז אם חשוב לכן שהבנות שלכן יהיו צנועות לפחות כמוכן - אז תקפידו על זה מעכשיו..
דובר כאן על צבעים של גרביון, לא על דנייר שלא רלוונטי בגיל הקטן.
(כשהייתי ילדה גרבתי צבע לבן, לא המשכתי עם זה לכל החיים).

גרביונים בצבעים אפור לבן כחול ושחור
ירושלים
אפור לייקרה
והשאר כותנה

בסוג השני ששמת- את לוקחת לבת חמש גבוהה (כמו הבת שלי) 3-5 או 6-10?
אני רוצה שיישב מתוח.
קחי את המידה הכי גדולה שיש
אחרת את צריכה לתת לו מתיכה ממששש חזקה על הרגל וזה יקרע מהר
תזמיני אחד, תראי איך מגיע, הם פיציות ויושבות מתוח

• תודה
Reactions: ו8
המידות של כל החברות ממש קטנות הבת שלי בת 4 ורזה מאד - וקניתי מהרבה חברות - 4-5 - וזה ממש קטן!!! לשים לב לקחת קצת גדול!!!

שמלה לבם עם ורוד פוקסיה
איזה צבע גרביון ?
אני לא רואה קשר לג'ינס או לאפור
ברור
בעיני זה ממש מכוער השילוב
חושבת על חולצה פסים ירוק - לבן, חצאית לבנה, וגרביון אפור/ ג'ינס, הורס את המראה לדעתי

אבל יש כאן כאלה שהחליטו שזה סטייל
צריך לזכור את זה פעם הבאה שרואים את השילובים האלה

@עד מתי - בדיוק כך.
גם לי הציק בעין בהתחלה, והיה נראה לי מוזר לראות את השילוב הזה אצל ילדים הלבושים בטוב טעם וסטייל...
זו בהחלט האופנה העדכנית.
אפור כותנה בהיר, ג'ינס כותנה בהיר - חלקות.

ברור
בעיני זה ממש מכוער השילוב
חושבת על חולצה פסים ירוק - לבן, חצאית לבנה, וגרביון אפור/ ג'ינס, הורס את המראה לדעתי

אבל יש כאן כאלה שהחליטו שזה סטייל
צריך לזכור את זה פעם הבאה שרואים את השילובים האלה
ממש כך,
גם בעיני יותר יפה גרביים לבנות עם בגדים בהירים, במיוחד עם סנדלים.

לבגדים כהים שחור או ג'ינס או אפור כהה (כחול לא מתחברת בכלל)
לבגדים בהירים במיוחד בשבת - גרביון שמנת (לא לבן) מחורר או רשת, ואם הילדה עוד יחסית קטנה אז גרביון צבע רגל + גרביים שמנת חגיגיות

@מונופול
יש לך קישור למארז גרביונים רק בצבע אפור בהיר או ג'ינס בהיר?
הקישור שנתת הוא למארז צבעוני וזה לא רלוונטי לילדה בבי"ס
האיכות - מניסיון?
איך המידות בהשוואה לדיזיינס או Cאנד G?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה