- הוסף לסימניות
גם חמותי...חמותי מקפיאה בשקיות ומוסיפה לטשונט-באמת מוצלח!!
נותן משנה טעם
איך את שמה את זה?שקדים- במקום שעועית. קיבה שקטה-בשבת-תענוג.
ואיך זה יוצא?
גם חמותי...חמותי מקפיאה בשקיות ומוסיפה לטשונט-באמת מוצלח!!
נותן משנה טעם
איך את שמה את זה?שקדים- במקום שעועית. קיבה שקטה-בשבת-תענוג.
לא ברצינות, נכון?בדיוק נגמר לי האקמול אפשר להחליף באופטלגין???
כשהייתי בחור, שפכנו חצי בקבוק וודקה.תשאלו בחורי ישיבה.
אחי סיפר שהם שמו משחת שיינים![]()
ראש!!!!!!איזה בשר כי מתאים לשים בטשולנט? שיצא נימוח ועסיסי ולא יבש...![]()
בשר אסאדו יוצא מצוין כי הוא מאוד שומני!!!איזה בשר כי מתאים לשים בטשולנט? שיצא נימוח ועסיסי ולא יבש...![]()
בשר ראש הכי מוצלחאיזה בשר כי מתאים לשים בטשולנט? שיצא נימוח ועסיסי ולא יבש...![]()
המליצו לי על 10 ומעניין לנסות בדיוק היה חסר במלאי.10. שומני, רך ונימוח.
כן. זה משאיר את הבשר עסיסי יותרהאם אתם מטגנים את הבשר לפני שמכניסים לסיר?
מאד לא!מסוכן!!!!!!!
אקמול זה כימיקלים שמתפרקים בבישול...
סכנת נפשות!!!!
בחיידר של הבן שלי, בימי חמישי היו מגישים צו'לנט, והרבה שהיה ממונה על ההכנה, היה מכניס קבוע אקמולים!!!!
לא נורמאלי!!!!!!!!!!
מטגנת את הבשר עם הבצל המטוגן ממש כמה דק.המליצו לי על 10 ומעניין לנסות בדיוק היה חסר במלאי.
בשר 8 ניסיתי אבל לא יצא מספיק רך.
האם אתם מטגנים את הבשר לפני שמכניסים לסיר?
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים