דובדבן אדום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לו המון כלים ושיטות שהוא מלמד להתמודדות עם אתגרים רגשייםלמה אותו מה הוא נותן בתחומי הנפש ?
וצורת התבוננות מקדמת לחיים
יש לו המון כלים ושיטות שהוא מלמד להתמודדות עם אתגרים רגשייםלמה אותו מה הוא נותן בתחומי הנפש ?
באיזה נושא נקרא הרצועות שלויש לו המון כלים ושיטות שהוא מלמד להתמודדות עם אתגרים רגשיים
וצורת התבוננות מקדמת לחיים
מה איזה דברים בבריאות הוא נתן ?בריאות
שמעתי לא מעט הרצאות שלו, במחשב בעיקר. ואהבתי.באיזה נושא נקרא הרצועות שלו
אתה קיבלת ממנו אייך להתמודד או לפתור איזה בעיה רגשית ?
איזה תחומי הנפש ?שמעתי לא מעט הרצאות שלו, במחשב בעיקר. ואהבתי.
הבנתי שיש לו גם "מרכז הרב פנגר" ללימודים שונים בתחומי הנפש והאימון, בצומת שילת.
לא מכירה אישית.
כלכלה נבונה! ומאת הרב גוטפרבבא נניח שאני מציע לכם לבחור איזה מרצה שבא לכם, באיזה תחום - לסדרה שתוכלו לשמוע ללא הרף. לו יצויר..
על איזו הרצאה הייתם חולמים?... מה יקדם אתכם באמת?
השקעות? כלכלה נבונה? תחומי הנפש? חינוך?
וגם, איזה מרצה לדעתכם יעשה את העבודה הכי טוב?
מאוד יעזור לי, לטובת רבים בע"ה.
איפה אני יכול לשמע ?כלכלה נבונה! ומאת הרב גוטפרב
שעובד בשלוות הבית אני לא זוכר
את השם שלו אבל מרצה פגז מכניס
לכל אחד בעצמות איך לחסוך ואיך להיזהר
לא ליפול בחובות ואיך לנהל ת'הכל נכון ואם
את רוצה יש לי את המספר שלו
ואגב זה מגיע עם שקופיות
כן ! איפה שמעת אותו?אני גם בעד
שמעתי הרבה הרצאות שלו והם ממש החרימו אותי
בעיקר הוא מדבר על פרשת שבוע בצורה מעניינת ומקשר זאת לנושאים של הנפשסליחה
התכוונתי שההרצאות שלו ממש החכימו אותי
שמעתי הרצאות 'לו דרך הטלפון יש לו שלוחה בקו קול הבית התורני
פעם זה היה בחינם היום זה עולה אני חושבת משו כמו 10 ש"ח לחודש כדי לקבל גישה לשמוע הרצאות בקו
מצטרפת.הרב אליהו מאיר פייבלזון
ומה המספר טלפון ?סליחה
התכוונתי שההרצאות שלו ממש החכימו אותי
שמעתי הרצאות 'לו דרך הטלפון יש לו שלוחה בקו קול הבית התורני
פעם זה היה בחינם היום זה עולה אני חושבת משו כמו 10 ש"ח לחודש כדי לקבל גישה לשמוע הרצאות בקו
באיזה נושא ממליצים ?מצטרפת.
אפשר פהבאיזה נושא ממליצים ?
ואיפה אפשר לשמוע את הרב ?
ואם זה עולה כסף ?
pitcheiolam.co.il
pitcheiolam.co.il
אין לי מושג איפה אפשר לשמוע אותואיפה אני יכול לשמע ?
ואם זה עולה כסף ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים