התייעצות איזה הרצאה הייתם חולמים לשמוע?

• הוסף לסימניות
גילוי נאות: לא סובל הרצאות. שנאה עזה.
אבל הר' פנגר - יוצא דופן לגמרי. הקלילות שלו, ההומור, והמסרים שהוא מכניס לראש כ"כ חזק ויפה - פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש.
אם שואלים באיזה תחום אני רוצה הרצאה ממנו - לדעתי בנושא הנפש - פסיכולוגי..
הוא מביא מחקרים כ"כ יפים, הכל אצלו אחרי שהוא למד את התחום כ"כ טוב, והכי חשוב לי זה הקלילות שלו, היחיד (לענ"ד) שמדבר כל כך מרתק ומצחיק על דברים כל כך חשובים.
אבל נראה לי צריך להכין ארגז כבד מאוד לפני שמתקשרים אליו

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים!
זה תורם לי הרבה לדייק את הפעילות בע"ה.

• הוסף לסימניות
יהדות - הרב אהרן לוי והרב משה דוד בלוי. ד''ר דניאל נשיא
חינוך - הרב דודי ברוומן. הרב חנניה מנס, ד''ר מוטי זולברג.
העצמה אישית - הרב פנגר, הרב ח. מנס, הרב ד. ברוומן.
כלכלה - איציק אפטר.
היסטוריה - הרב גולדווסר. הרב פיקרסקי.
השקפה - הרב מנחם שטיין. הרב רבינוביץ'. הרב בן צור. הרב גואל אלקריף
הורים לילדי חינו''מ - אבי מימרן.
הומור - הרב ליאור גלזר.
בין אדם לחבירו - הרב אהרן טויסיג, הרב אלעד גרין.

אלו מס' 1 בהרצאות ששואלים אותי.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע לאיזה קהל יעד אתם מכוונים,
אבל אני רוצה לתת כיוון שלא הועלה פה:

הרב אביאל אברהם טוויל - מאבחן דידקטי ומומחה ללימודי הגמרא. יש לו הרצאות מרתקות על מנגונני החשיבה, והלימוד אצל ילדי הקשב.
הרב מנחם ריביץ - בכללי אני נהנה לשמוע אותו, אבל בעיקר את ההרצאה שלו על המוסר וההשקפה שלומדים מכלי המשכן.

במגידי מישרים המפורסמים יותר אני מאוד אוהב לשמוע את השיחות של הרב יעקב שיש, ואת הרב אשר וייס.

• הוסף לסימניות
בחינוך הרב ישראל דוב קליין (ראש ישיבת קוסוב ויזניץ בית שמש)

• הוסף לסימניות
בא נניח שאני מציע לכם לבחור איזה מרצה שבא לכם, באיזה תחום - לסדרה שתוכלו לשמוע ללא הרף. לו יצויר..

על איזו הרצאה הייתם חולמים?... מה יקדם אתכם באמת?

השקעות? כלכלה נבונה? תחומי הנפש? חינוך?
וגם, איזה מרצה לדעתכם יעשה את העבודה הכי טוב?

מאוד יעזור לי, לטובת רבים בע"ה.
חינוך.
נפש,

הרב יחיאל יעקובסון שליט"א

• הוסף לסימניות
לא כל כ משנה הנושא. יותר חשוב שיועבר בצורה מרתקת עם אוריינטציה אקטואלית.
ובאופן אישי, חושבת שהרב ישראל גולדווסר לוקח את כולם בכל נושא שהוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה