- הוסף לסימניות
אפשר
לנטפרי יש אימולטור שמדמה אנדרואיד
כמובן שהם צריכים לאשר ולהתקין את זה
אפשר
נשמע שפתחו לכם ממש בקלות..מבקשים מהם לפתוח וואטסאפ הם שולחים מדריך
לא צריך מכשיר בשביל זה
לחצתי עליהם שאני חייבת ואם לא אני אצטרך לעזוב את העבודהנשמע שפתחו לכם ממש בקלות..
הם עושים הרבה קשיים
איך הצלחתם שיסכימו לפתוח לכם?
ללא מספר טלפון?אפשר
לנטפרי יש אימולטור שמדמה אנדרואיד
כמובן שהם צריכים לאשר ולהתקין את זה
רמת הסינון: תמונות הפרופיל חסומות חוץ מזה הכל כרגיל כולל סטטוסואיך זה? מה רמת הסינון?
יש סטטוס?
זה עם מספר טלפון רק ללא מכשירללא מספר טלפון?
חידשת לי![]()
זה אפשרי גם על המספר הכשר שלי ?בנט פרי אפשרי וואצאפ על המחשב על כל מספר נייד שתבחרו לא צריך מכשיר עבור זה
הם עושים הרבה בעיות.
לא פותחים בקלות בכלל.
בלי סטטוס ובלי קבוצות..
ובלי סרטוני וידיו.
בהחלט.זה אפשרי גם על המספר הכשר שלי ?
ללא מספר טלפון?
חידשת לי![]()
זה מה שעשיתיזה אפשרי גם על המספר הכשר שלי ?
לי הם פתחו ממש בקלות, בקשו הסבר למה אני צריכה, הסברתי שזה לצורך עבודה ופתחו לינשמע שפתחו לכם ממש בקלות..
הם עושים הרבה קשיים
איך הצלחתם שיסכימו לפתוח לכם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים