לימוד נהיגה איזה טסט עברתם איזה מספר?

עברת טסט? יופי! באיזה מספר?

• ראשון

הצבעות: 62 33.9%
  • שני

הצבעות: 29 15.8%
  • שלישי

הצבעות: 34 18.6%
  • רביעי

הצבעות: 19 10.4%
  • חמישי

הצבעות: 13 7.1%
  • שישי ומעלה

הצבעות: 26 14.2%

• סה"כ מצביעים
    183
  • הוסף לסימניות
תתפלאו גיסי עבר בטסט ה11 ולכן הגבתי בפוסט, כי כזה מספר בסקר😀

• הוסף לסימניות
היה צריך להוסיף לסקר עוד שאלה:
כמה שיעורים עשיתם לפני הטסט?
זה מאד משמעותי אם עוברים טסט ראשון אחרי 28 שיעורים או אחרי 50 שיעורים

• הוסף לסימניות
עברתי ראשון ברמת גן.
חייב לציין, שהמורה שלי לא סתם לימד אותי נהיגה, אלא גם לימד אותי לעבור טסט.
כלומר, כל שיעור עברנו על המסלולים שיכולים להיות בטסט. הוא לימד אותי אותי בכל פניה מה צריך לעשות, בכל צומת איך להשתלב, מה צריך להקפיד בחלק הזה ומה בחלק הזה.
בקיצור, תולה את ההצלחה בו.
אשמח לשמוע כמה שיעורם עברת וכמובן מי היה המורה ומס' טל' שלו בהמלצתך

• הוסף לסימניות
אחרי כמה שיעורים?
ומי היה המורה?
האם את/ה ממליץ/ה עליו?
אם כן תעלה כאן מס' שלו
28 שיעורים
המורה היה דרור חלוץ
אני לא בטוח שעכשיו הוא עדיין מורה
אותי הוא לימד לפני כמעט שנתיים

• הוסף לסימניות
ראשון ירושלים אצל ניסים כפיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה